Őrségingatlan
Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Őrségingatlan.hu > Ajánlataink

74.243.

Nagyrákoson a falu szélén, a dombtetőn álló 157m2-es ingatlan egyik része 1996-ban épült, melyet 2004-ben bővítettünk. Két külön bejáratú része két generáció számára is alkalmassá teszi.

Összközműves, átlagon felüli minőségben épített, 50 cm vastag szigetelt falú családi ház.

A padlófűtés és falfűtés gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról is működtethető. A földszint 91 m2-es, melyben fafödémes előtér, amerikai konyhás nappali kandallókályhával, WC, zuhanyzó, éléskamra, háztartási helyiség, és egy külön bejáratú nappali-konyha, (mely korábban irodaként szolgált) valamint egy szoba található.

A tetőtér 66,5 m2-es, ahol 3 és fél szoba, fürdőszoba, közlekedő (beépített szekrényekkel) és egy „kuckó” nyújt lehetőséget ’elvonulásra’, békés pihenésre.

A déli teraszajtón a teraszhoz kapcsolódó rendezett kertbe léphetünk ki. Itt 44 m2-es, természetes kőlappal burkolt terasz fekszik, melynek 13m2-es részén álló fedett terasz-szoba tavasztól őszig szolgálja a kellemes szabadtéri étkezést, pihenést.

Közelében épített, masszív gyermek játszóhely áll, melyre a konyhából is rá lehet látni.

Melléképületek: 112 m2-es, 2001-ben fából épült csarnok épület, amelyben két vízöblítéses WC van. A tágas belső térben, akár olcsó nyári szálláshely is kialakítható.

A 18 m2-es szerszámoskamrához 8 m2-es tűzifa tároló kapcsolódik.

A déli és a nyugati falakra vadszőlő fut, melynek levelei természetes árnyékolást biztosítva nyáron csökkentik a falak felmelegedését.

A 9036 m2-es telek három oldalról élő sövénnyel határolt, részben parkosított. A széles bejárati kaput villanymotor működteti.

Ár: 39,8 millió Ft, 147 000 Euro.

Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!