Őrségingatlan
Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Őrségingatlan.hu > Ajánlataink

80.292.

CSOK-RA PÁLYÁZÓK, GAZDÁLKODÓK FIGYELMÉBE

Őrségi Nemzeti Park szívében gyönyörű páratlan panorámával rendelkező csendes, nyugodt sok lehetőséget rejtő ingatlan együttes keresi szerető gazdáját. 
A terület 2.2 ha-os belterület, erdő, mező, rét, kiskert, tóka...
Az ingatlanon 3 épület található, kettő lakóház és egy melléképület.
1. lakóház / vendégház / 9o nm alapterületen / 90 nm tetőtérrel / két szinten 4 szoba konyha-étkező- nappali és 3 fürdőszoba, varázslatos faburkolatokkal. Az épületben belülről teljes a készültség, a külső hőszigetelés vagy vakolás van elmaradva.
2. lakóház 110 nm jelenleg belül válaszfalak hiányában tetszés szerint alakítható.   3. melléképület 80 nm kétállásos garázs, mosókonyha-műhely, kazánház, fatároló, kutyakennel mely kisállattartásra is alkalmas kifutórésszel. A ház külső vakolata hiányzik.
Közművek: víz, villany, csatorna,  a fűtés központi fafűtés: ATMOS faelgázosító kazán nagy puffer tartállyal.
Az ingatlan jelenleg kb. 90%-os készültségben van. 
Az épület együttes hűen követi az őrségi "kerített" formát mely egy U alakú lakóház-vendégház és egy vízszintesen záró melléképületet jelent. Ezáltal egy intim kis belső kert is rendelkezésre áll. A még kialakításra váró 2-es számú ház teraszáról egyedülálló panoráma nyílik a patakig lefutó hatalmas rétre.
Az ingatlan építése 2009-ben kezdődött, és mivel jelenleg nincsen befejezve használatbavételi engedéllyel sem rendelkezik ezért kitűnően alkalmas CSOK igénylésre!


Ára: 35.9M Ft

Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!