Őrségingatlan
Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Kérem hívjon minket vagy írjon nekünk e-mailt.

Elérhetőség

Árainkról itt tudhat meg mindent!

Részletes ajánlatainkról személyesen adunk felvilágosítást!

A képekre kattintva több fotó is megjelenik az ingatlanokról. Ha azokra is rákattint  kinagyítva is láthatja a képeket.

 

A honlapot folyamatosan töltjük fel információkkal érdemes visszanézni.

 

Ajánlataink > 1.-30., > 31.-60., > 61.-90. > 91.-120.

31.101.

Őriszentpéter közelében 7,5 hektáros terület eladó. Ebből 5 hektár művelési ágból kivont terület, ezért cég és külföldi állampolgár is megvásárolhatja. Épületeket lehet rá építeni, közművek a telekhatártól 200 m-re.

Ára: 12 millió Ft

32.315.

Az Őrség peremén csodás természeti környezetben tóra panorámás könnyűszerkezetes családi ház eladó.
Az épület 1998-ban igényes osztrák könnyűszerkezetes technológiával épült. A 120 nm-es tetőtér beépítéses lakóház helyiségei: alsó szinten 1 nappali, étkező-konyha, kamra, előszoba, WC valamint egy beépített fedett terasz található. Felső szinten 3 és fél szoba, fürdőszoba káddal tusolóval wc-vel 2 mosdóval.
Az épülethez szervesen kapcsolódik külön bejárattal egy 25 nm-es apartman is előszoba, konyha, szoba, fürdőszoba helyiségekkel.
Fedett garázs, műhely és fatároló 46 nm-en, melyek szintén a házhoz kapcsolódnak.
Igényes külső térburkolatok, kerítés, automata kapu. 
Víz, villany, csatorna, gáz az utcában, telefon, szatellit.
A ház fűtése elektromos / fürdőben padlófűtés /, meleg víz ellátása solarpanelekről.
A nappali-konyha-étkező térben gyönyörű kombinált cserépkályha van. A tulajdonosok a méretre tervezett beépített bútorokat bent hagyják.
Az 1014 nm-es  telek szépen parkosított, tujasorral utcafronton, magas ágyásokkal veteményhez.

Jelenlegi ára: 30 millió forint vagy 100.000 euró

33.320.

Az Őrség központjában rendkívül nyugodt, de mégis központi helyen, intim környezetben, gondos gazdáját keresi, egy 6200 nm-es gyönyörű telken álló, régi, boronafalas házikó.
Az épület fekvőborona tölgy falazatú, és teljes felújítást igénylő. Az ingatlanhoz aszfaltút vezet és a teljes közmű megtalálható rajta / részben előtte /. 
A ház hagyományos elosztással rendelkezik: középső bejárattal szemben konyha, balra és jobbra egy-egy szoba. Részben alápincézett.
A telken egy kút is található.
A területet körben száraz árok határolja, közvetlen szomszédja nincsen. Gyönyörű hatalmas fákkal körbevett rész, mely a központtól akár gyalogosan is 5 percre van.
Az ingatlan telekáron kerül eladásra igen kedvezően.

Ára: 16 millió forint

 

36.121.

Őrség közeli kis, csendes, jó közbiztonságú faluban 8955 m2 nagyságú területen található 75 m2-es tégla parasztház eladó. Szigetelési munkákat és a tetőszerkezet cseréjét (új cserép) elvégezték, új aljzatbetont is kapott az épület. Gazdasági épület 80 m2, igény esetén átalakítható vendégházzá is. Villany be van vezetve víz a telken, gáz telekhatáron. Kút van, a telek alján patak.

Ára: 8.9 millió Ft

37.130.

Őriszentpéter közeli településen közel 1 hektáros építési telek eladó. Telekhatáron összközmű. A telek megosztható.

Ára: 5 millió Ft

38.274.

Veleméren eladó egy házas ingatlan, nagy területtel mely 3 hrsz-ból áll.
A ház felújítandó, melléképületek és nyári konyha is tartozik hozzá. Külön hrsz-on még egy kisebb régi boronaházikó is található.


Az ár: 19.9 millió Ft

42.322.

Őrség központjában Őriszentpéteren központhoz közel mégis csendes nyugodt helyen eladó egy részben felújított boronafalas házikó melléképületekkel, lábas pajtával nagy területtel.
Az telek 4400 nm-es dombra érkező, fenti részéről gyönyörű panoráma tárul elénk. A ház tetőszerkezete, falazata, víz, villany hálózata felújított. Jelenleg két szoba, régi földes konyha kemencével, kamra és egy előszobából leválasztható vizesblokk található benne. Ehhez kapcsolódik két kisebb istálló rész majd különálló épületben a pajta. A telek részben bekerített.
Közművek: víz, villany, csatorna, kút. Gáz a telek előtt.
A ház egyike a még fennmaradó megmentett boronafalas épületeknek.

Ára: 20 millió forint

43.272.

Szőcén gyönyörű panorámával rendelkező 5000 nm-es telek eladó. Közművek az utcában a telek előtt, dombtetőn lévő, D-Dny fekvésű. 25%-ban beépíthető, fúrt kút található rajta.

Ára: 4 millió Ft.

46.280.

Alsószölnökön 7000 nm-es két hrsz-ból álló gyönyörű fekvésű és panorámájú háborítatlan természeti környezetben lévő telek eladó. A terület két oldalon erdővel körbevett ezért a szomszédoktól való láthatóság teljesen kizárt. Déli fekvésű, domboldali. Közművek: víz, villany, csatorna melyből a villany a telken van. Szilárd útburkolatú útról megközelíthető. A telekhez igény szerint a rá tervezett Makovecz stílusú ház tervei is megkaphatók, ami le lett engedélyezve.

Irányár: 1200.-Ft/nm azaz 8.4 millió Ft.

49.324.

Hármashatárnál Felsőszölnökön egy 9600 nm-es kivett ipartelep minősítésű ingatlan eladó.
Az ingatlanon található egy új 400 nm-es / 20x20 / dupla felfújt 2 hajós fóliasátor automata tetőszellőzővel, öntözőrendszerrel, valamint egy 42 nm-es kisebb fóliaház is elhelyezésre került kicsit távolabb. Az öntözés 1200 literes esővízgyűjtő tartályból megoldott. Szünetmentes áramellátás biztosított, a terület bekamerázott. Víz, villany, internet.
400 nm-es telekrész beépíthető lakóingatlannal. Az ingatlanon található fólia biztos megélhetést ad egy család számára. Gyönyörű, csendes környezet.
Iskola, orvos, bolt található a faluban. Szentgotthárd 10 km.

Ára igen kedvezően most 15 millió Ft.

51.300.

Csödén felújítandó lakóház melléképületekkel, garázzsal alkalmi áron eladó. Az Épület 38 cm vastag kisméretű téglafallal és belül gerendás fafödémmel rendelkezik. Közművek: víz, villany, szennyvíz bekötve, gáz telken belül. Az udvar nagysága kb. 800 nm.

Ára: 3.9 millió forint

54.255.

Őriszentpéteren, Égésszeren csendes nyugodt környezetben kínálunk alkalmi áron egy családi házat eladásra, mely akár több generációnak, akár vendégháznak is alkalmas lehet.
Telek területe: 600 nm szépen parkosított, az út felől rejtve hatalmas tuják és fenyők által.
A ház hasznos területe összesen 400 nm. Két szinten plusz pince garázs.
Pince: garázs 6 x 4.20 m, valamint kazánház, fatároló.
A két szinten összesen hat szoba, 2 nappali, 2 konyha, 2 fürdőszoba, 3 WC található. A háznak 3 bejárata van. A fűtés központi vegyes tüzelésű kazánról megy, a meleg vizet szintenként bojler biztosítja. Gáz a háznál, víz, villany, csatorna, telefon, kábel tv adott. Áram: 220V és 380V. 
Az épület 1980-ban került befejezésre, téglafalazatú, a tető piros palafedésű. Déli napos fekvés, jó infrastruktúra, a falu közel és mégis csendes helyen fekszik. 

Árcsökkenés: 24 millió Ft

   

56.289.

Az Őrség szívében, erdők, mezők övezte gyönyörű környezetben eladósorba került egy igényesen felújított ingatlan-együttes. Szalafő legszebb szerén egy autentikus szépségű pajta, mely valójában a lakóházat rejti, valamint egy kisebb ház, mely vendégháznak is kiváloan alkalmas.
Főépület: nappali-étkező-konyha egy kis kandallóval, mely a hűvös estéken meleget biztosit, fürdőszoba, wc, hálóhelyiség. A tetőtérben, egylégterű igény szerint osztható helyiség.
A kisebbik ház fiatalos elgondolásban lett felújitva, konyha-étkező-nappali, mellékhelyiség, hálószoba, fűtés fával megoldott. Melegvizet villanyboyler szolgáltatja mindkét házban, csatornázottak.
A terület lélegzetelállító panorámával rendelkezik az intim hátsó kert felé, a Szala patak irányába és Pityerszerre, mintegy 8000 nm-en.

Irányár: 29.9 millió forint teljes berendezéssel.

 

 

     
 

 

 

Ajánlataink > 1.-30., > 31.-60., > 61.-90. > 91.-120.

Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!