Őrségingatlan
Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

 

Tisztelt honlap látogató!

Köszöntjük az Őrség első ingatlanközvetítő irodájának az 1999 óta működő Őrségingatlan honlapján!

Ha Ön eladni vagy vásárolni szeretne ingatlant ezen a csodálatos vidéken, az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, forduljon hozzánk bizalommal. Ajánlataink természeti környezetben, műemlék jellegű házak, boronaházak, estetleg sindős kodisállásos házak. Ha csak érdeklődne, ez esetben is keressen meg minket egy jó beszélgetésre. Szívesen adunk felvilágosítást és megmutatjuk az ingatlanokat!

Szeretettel várjuk önöket!

Ajánlataink > 1.-30., > 31.-60., > 61.-90.

32.315.

Az Őrség peremén csodás természeti környezetben tóra panorámás könnyűszerkezetes családi ház eladó.
Az épület 1998-ban igényes osztrák könnyűszerkezetes technológiával épült. A 120 nm-es tetőtér beépítéses lakóház helyiségei: alsó szinten 1 nappali, étkező-konyha, kamra, előszoba, WC valamint egy beépített fedett terasz található. Felső szinten 3 és fél szoba, fürdőszoba káddal tusolóval wc-vel 2 mosdóval.
Az épülethez szervesen kapcsolódik külön bejárattal egy 25 nm-es apartman is előszoba, konyha, szoba, fürdőszoba helyiségekkel.
Fedett garázs, műhely és fatároló 46 nm-en, melyek szintén a házhoz kapcsolódnak.
Igényes külső térburkolatok, kerítés, automata kapu. 
Víz, villany, csatorna, gáz az utcában, telefon, szatellit.
A ház fűtése elektromos / fürdőben padlófűtés /, meleg víz ellátása solarpanelekről.
A nappali-konyha-étkező térben gyönyörű kombinált cserépkályha van. A tulajdonosok a méretre tervezett beépített bútorokat bent hagyják.
Az 1014 nm-es  telek szépen parkosított, tujasorral utcafronton, magas ágyásokkal veteményhez.

Jelenlegi ára: 30 millió forint vagy 100.000 euró

33.335.

Őrség központjában gyönyörű szomszédmentes panorámás 6300 nm-es terület eladó. Külterület ami 10%-ban beépíthető. Közművek: víz a telken, villany, gáz a telek előtt.

36.121.

Őrség közeli kis, csendes, jó közbiztonságú faluban 8955 m2 nagyságú területen található 75 m2-es tégla parasztház eladó. Szigetelési munkákat és a tetőszerkezet cseréjét (új cserép) elvégezték, új aljzatbetont is kapott az épület. Gazdasági épület 80 m2, igény esetén átalakítható vendégházzá is. Villany be van vezetve víz a telken, gáz telekhatáron. Kút van, a telek alján patak.

Ára: 8.9 millió Ft

37.130.

Őriszentpéter közeli településen közel 1 hektáros építési telek eladó. Telekhatáron összközmű. A telek megosztható.

Ára: 5 millió Ft

38.336.

Az Őrségben Kercaszomoron egy gyönyörű fekvésű idillikus két utcára nyíló belterületi telek eladósorba került. Az ingatlan 8000 nm-es fás, ligetes terület melyen egy kisebb faház is található. Ehhez kapcsolódik egy 1300 nm-es külterületi rész is melynek jelentős része beerdősödött vegyes fákkal. A telek a katolikus templom mellett található. Építési kötelezettség nincs, a belterület 20%-ban beépíthető.
Szerszámkamra, fúrt kút , villany bevezetve. Gázcsonk a területre be van kötve. Az összes többi közmű is elérhető az utcáról. Kialakítottak egy 200 négyzetméteres esővízgyűjtőt (ez helyi szóhasználattal tóka). A terület egy részén fiatal , még nem termő gyümölcsfák állnak. A füves területen néhány száz négyzetmétert komposztréteg elterítésével konyhakerti művelésre előkészítettek.
A területet hátulról lehet megközelíteni , murvás úton , de egy áteresz lehelyezésével ki lehet alakítani behajtási lehetőséget a főút felől is. Ezen az oldalon fiatal gyertyán élősövény áll. A képek között egy térképen jelöltük a terület hozzávetőleges határait , külön jelölve a külterületi részt az északnyugati oldalon. 

Irányár: 8.9 millió forint

43.272.

Szőcén gyönyörű panorámával rendelkező 5000 nm-es telek eladó. Közművek az utcában a telek előtt, dombtetőn lévő, D-Dny fekvésű. 25%-ban beépíthető, fúrt kút található rajta.

Ára: 4 millió Ft.

46.280.

Alsószölnökön 7000 nm-es két hrsz-ból álló gyönyörű fekvésű és panorámájú háborítatlan természeti környezetben lévő telek eladó. A terület két oldalon erdővel körbevett ezért a szomszédoktól való láthatóság teljesen kizárt. Déli fekvésű, domboldali. Közművek: víz, villany, csatorna melyből a villany a telken van. Szilárd útburkolatú útról megközelíthető. A telekhez igény szerint a rá tervezett Makovecz stílusú ház tervei is megkaphatók, ami le lett engedélyezve.

Irányár: 1200.-Ft/nm azaz 8.4 millió Ft.

49.324.

Hármashatárnál Felsőszölnökön egy 9600 nm-es kivett ipartelep minősítésű ingatlan eladó.
Az ingatlanon található egy új 400 nm-es / 20x20 / dupla felfújt 2 hajós fóliasátor automata tetőszellőzővel, öntözőrendszerrel, valamint egy 42 nm-es kisebb fóliaház is elhelyezésre került kicsit távolabb. Az öntözés 1200 literes esővízgyűjtő tartályból megoldott. Szünetmentes áramellátás biztosított, a terület bekamerázott. Víz, villany, internet.
400 nm-es telekrész beépíthető lakóingatlannal. Az ingatlanon található fólia biztos megélhetést ad egy család számára. Gyönyörű, csendes környezet.
Iskola, orvos, bolt található a faluban. Szentgotthárd 10 km.

Ára igen kedvezően most 15 millió Ft.

51.300.

Csödén felújítandó lakóház melléképületekkel, garázzsal alkalmi áron eladó. Az Épület 38 cm vastag kisméretű téglafallal és belül gerendás fafödémmel rendelkezik. Közművek: víz, villany, szennyvíz bekötve, gáz telken belül. Az udvar nagysága kb. 800 nm.

Ára: 3.9 millió forint

 

 

Tisztelt honlap látogató!

köszöntjük az Őrség első ingatlanközvetítő irodájának az 1999 óta működő Őrségingatlan honlapján!

Ha Ön eladni vagy vásárolni szeretne ingatlant ezen a csodálatos vidéken, az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, forduljon hozzánk bizalommal. Ajánlataink természeti környezetben, műemlék jellegű házak, boronaházak, estetleg sindős kodisállásos házak. Ha csak érdeklődne, ez esetben is keressen meg minket egy jó beszélgetésre. Szívesen adunk felvilágosítást és megmutatjuk az ingatlanokat!

Szeretettel várjuk önöket!

Fotó: Kelemen Gábor

57.331.

Magyarszombatfán az Őrség "fazekas" falujában 3800 nm-es belterületi, beépíthető, patakig lenyúló telek eladó. Közművek telek előtt az aszfaltos utcában.

Irányár 3.8 millió Ft.

 

Ajánlataink > 1.-30., > 31.-60., > 61.-90.

 
Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!