Őrségingatlan
Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Őrségingatlan.hu > Ajánlataink

Kiemelt ajánlat

K.311.

Őrségi kis faluban Vadása-tóhoz közel eladósorba került egy teljes felújítást nyert romantikus kis házikó. A munkálatok során a tetőzet, a teljes szigetelés, falazat egy része, külső belső vakolatok, kémény,  víz és elektromos hálózat, nyílászárók / fából az eredeti alapján rekonstruálva /,  padozatok-aljzatbetonok, terasz betonaljzata és a pince is megújulásban részesült. A ház körbe dréncsövezve kavicsfedéssel, födémen 10 cm hőszigetelő gyapot.
3-4 autó számára beállóval.
A  házikó 60 nm-es területe  egy 25 nm-es gyönyörű panorámával rendelkező terasszal abszolút élhető élettere lehet bárkinek, aki csendre-nyugalomra vágyik az Őrségben. 2 szoba, konyha, fürdőszoba található az épületben.
A z ingatlan egy 2500 nm-es saroktelken fekszik mely patakig lefutó és mivel két hrsz.-ból áll ezért akár még egy házat is lehet rá építeni. Közvetlen szomszédja nincsen.
Közművek: víz, villany, gáz és csatorna telken belül. A  házat jelenleg egy nagy,  két szobára nyíló cserépkályha fűti ki télen igen jó hatásfokkal. Meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
Kérésre részben bútorozottan is eladó.
Szépen beállt növényzet, frissen befüvesített kertrész.

Az ingatlan jelenlegi ára 14.9 M Ft.
Ajánljuk nyaralónak, fiatal pároknak, nyugdíjasoknak vagy egyedülállóknak egyaránt.

 

 

Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!