Őrségingatlan
Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Őrségingatlan.hu > Ajánlataink

12.318.

Őrségi gyönyörű csendes kis faluban egy felújított hagyományos stílusú ház gazdáját keresi. Az épületben az alsó szinten lakószoba-konyha-előtér-fürdőszoba, a galérián a hálórész helyezkedik el.
A házikó tégla falazatú, cserépfedésű. A felújítás során elvégzett munkálatok: gáz központi fűtés ki lett építve, a fal utólagos vízszigetelése, teljes padozat vízszigetelése, teljes új közmű kiépítések / víz, villany /, új kémény, betonkoszorú, tetőszerkezet / hőszigetelés is / külső-belső vakolatok, nyílászárók. A konyhában egyedi beépített tölgyfa konyhabútor, 32 kw-os kandalló, ami kifűti az egész házat. Lakószobában vörösfenyő hajópadló, galérián lucfenyő hajópadló található. Új fürdőszoba beépített zuhanyzóval, wc-vel. A házikó mellett helyezkedik el a 4 éve épített stílusos igényes pajta jellegű épület. A ház mellett egy használaton kívüli ásott kút is van.
A telek 1000 nm-es melyen őshonos facsemeték / kajszi, meggy, szilva, körte, naspolya, berkenye / továbbá alma, mogyoró, fűzfa, fenyő, piszke, ribizli és málna található. Falusi turizmus keretein belül jól hasznosítható, folyamatosan kiadott.

Ára: 32.5 millió Ft

Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!