Őrségingatlan
Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Őrségingatlan.hu > Ajánlataink

Kiemelt ajánlat

K.321.

Vend-vidéken egy egyedülálló, kivételes adottságú birtok új építésű gerendaházzal eladó sorba került. A birtok területe 2.5 ha erdő, rét, gyümölcsös és kivett részből áll. A területhez egy erdei kb. 6-800 méteres út vezet be. A ház / 2014-ben kezdődött építkezéssel / 21x21 cm-es gerendából épült, részben nádszigeteléssel és vályogvakolattal, cserépfedéssel, 3-as szigetelésű faablakokkal és  faspalettákkal. Alapterülete 150 nm plusz tetőtér. Jelenleg a földszinten található egy különbejáratú apartman: fszt-i részén fürdő, nappali-konyha és az emeleten hálórész.
Valamint a főrészben egy hatalmas nappali, konyha-étkező fedett terasszal, két vizes blokk egy férfi és egy női két-két tusolóval és két-két wc-vel / a ház közösségi háznak lett volna hasznosítva / a tetőtérben jelenleg egy légterű a helyiség. Itt igény szerint akár 3-4 hálószoba is kialakítható.
A fűtés fával megoldott / az erdőrész bőven biztosítja a tűzifát /, a melegvíz  ellátás napkollektorral történik. Víz 140 méteres saját fúrt mélykútból megoldott.
Villany hálózat adott. 
Befejezendő munkálatok: belső padlóburkolatok / anyag rendelkezésre áll / lerakása, tetőtérben szigetelés és belső faburkolatok felrakása / faanyag adott /, tetőtérben válaszfalak kialakítása igény szerint, szennyvíztisztító / gyökérzónás biológiai / kialakítása.
A bevezető hrsz-os út egy részének szilárd anyaggal / bazalt, kavics / való rendezése.
Becsült hátralévő munkák költsége 15-20 millió forint / igények függvényében /.
Javasoljuk elvonulásra, alkotóháznak, vendégháznak, közösségi háznak ill. erdei táboroztatásra. Az ingatlan mind fekvése mind építészete tekintetében egyedülálló, igényes adottságú. Kizárólag természetes építőanyagok felhasználásával épült.

Ára: 64.9 millió forint

Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!