Őrségingatlan
Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Őrségingatlan.hu > Ajánlataink

33.336.

Az Őrségben Kercaszomoron egy gyönyörű fekvésű idillikus két utcára nyíló belterületi telek eladósorba került. Az ingatlan 8000 nm-es fás, ligetes terület melyen egy kisebb faház is található. Ehhez kapcsolódik egy 1300 nm-es külterületi rész is melynek jelentős része beerdősödött vegyes fákkal. A telek a katolikus templom mellett található. Építési kötelezettség nincs, a belterület 20%-ban beépíthető.
Szerszámkamra , fúrt kút , villany bevezetve. Gázcsonk a területre be van kötve. Az összes többi közmű is elérhető az utcáról. Kialakítottak egy 200 négyzetméteres esővízgyűjtőt (ez helyi szóhasználattal tóka). A terület egy részén fiatal , még nem termő gyümölcsfák állnak. A füves területen néhány száz négyzetmétert komposztréteg elterítésével konyhakerti művelésre előkészítettek.
A területet hátulról lehet megközelíteni , murvás úton , de egy áteresz lehelyezésével ki lehet alakítani behajtási lehetőséget a főút felől is. Ezen az oldalon fiatal gyertyán élősövény áll. A képek között egy térképen jelöltük a terület hozzávetőleges határait , külön jelölve a külterületi részt az északnyugati oldalon. 

Irányár: 8.9 millió forint

 

 

 

Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!