Őrségingatlan

 

Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Őrségingatlan.hu > Ajánlataink

69.352.

Eladósorba került egy hangulatos felújított otthon egy kis lélekszámú faluban. Az Őrség zalai részén fekvő 1100 nm-es telekre egy 125 nm-es házat épített anno a tulajdonosa téglából. 2 szoba /mely mérete miatt akár ketté is választható/ konyha-ebédlő-nappali, fürdőszoba, külön WC, közlekedő és egy szélfogó terasz alkotják a ház belső helyiségeit.

Fűtése vízteres fafűtéses kandallóval és gázzal is megoldott. 10 éven belül épült melléképületek is találhatóak a ház mögött és mellett. Háztáji gazdálkodásra is alkalmas lehet, mivel tyúk-disznó-nyúl ólak, ill. ketrec is rendelkezésre áll.

Konyhakertje viszonylag nagy és tovább bővíthető, gyümölcsfái /körte, szilva, alma, cseresznye/ kellő árnyékot adnak nyáron. A kis házikó köré szőlő lett telepítve. A telek teljesen körbekerített, két bejárattal és tolókapukkal rendelkezik.

A falucska csendes, nyugodt, kevesen lakják. Közvetlen szomszéd nincsen. Lenti, Csesztreg közelsége miatt akár kisgyerekes családnak is alkalmas, de hasznosítható vendégháznak is.

Irányára: 22.5 millió Ft.

Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!