Őrségingatlan
Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Őrségingatlan.hu > Ajánlataink

69.355.

Nemesnépen, Őrségben eladósorba került egy felújított, több lehetőséget, illetve akár megélhetést is magában rejtő ingatlan együttes.

Az ingatlan két utcáról megközelíthető, szépen gondozott parkosított 1600 nm-es telken fekszik. A telken található egy lakóház és egy melléképület. A lakóház 100 nm-es alsó szinten a következő helyiségek vannak: előszoba, kamra, Wc, nappali-konyha-étkező, 3 szoba, fürdőszoba-WC, valamint egy beépített szigetelt télikert. A tetőtérben teljesen külön kívülről megközelíthető bejárattal egy apartman található kis mellékhelyiséggel, gardróbbal.

A melléképületben /60 nm/ nyári konyha, műhely, kamra, a medencéhez tartozó vizesblokk is kapott helyett. Kiskert, kisfólia, gyerekjátszóház... Az ingatlanhoz tartozik még egy újonnan elkészült fedett medence is. Az utca túloldalán külön hrsz.-on hatalmas többállásos garázs van, mely bármilyen más célra is hasznosítható. A tulajdonos TELJES!!! berendezéssel kínálja az ingatlant ami azt jelenti, hogy semmit nem szándékozik a személyes holmiján kívül elvinni. A műhely teljes szerszámozottsággal, a kamra teljes felszereléssel, tartalommal… ebbe az ingatlanba az új tulajdonosnak kizárólag a ruháit kell hoznia:-)

Közművek: vezetékes víz, fúrt kút, villany 3 fázis, gáz központi fűtés, egyéni szennyvíztisztító rendszer. A ház karbantartott, igényes gazdától eladó.

Azonnal költözhető.

Irányára: 120.000 euró, illetve az ennek megfelelő forint összege.

Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!