Őrségingatlan
Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Őrségingatlan.hu > Ajánlataink

87.366.

Nagyszerű lehetőség az Őrségben!

Lakhatás és megélhetési forrás egy helyen!

Vadása-tó szomszédságában működő, 6 apartmanból álló, 2 ház eladó. A szálláshely Vas megyében, Hegyhátszentjakab központjában, a Vadása-tótól egy kilométerre található. A komplexum 3 épületből áll.

A hasznos beépített alapterület több mint 500m2. A telek teljes mérete 1511m2 mely zárt, két bejárattal rendelkezik. A főépület 2021-ben teljes körű felújításon esett át. Ebben 5 db apartman került kialakításra, 2 db a földszinten, 3 db az emeleten található és összesen 14 fő elszállásolását teszi lehetővé. Kívülről a homlokzat 10 cm-es szigetelést kapott, valamint új falszínezést.

Az épületben a víz, villany (+3 fázis), csatorna vezetékek teljes cseréje, új burkolatok, helyiségek, fűtési rendszer kialakítása megtörtént. A vendégfogadó térben egy gyönyörű kandalló kapott helyet, mely az egész épület fűtését ellátja, központi rendszeren keresztül. Az apartmanház berendezése teljesen új, modern letisztult stílusú, mely ízlésesen alkalmazkodik az Őrségi hangulathoz. Minden apartmanban újonnan vásárolt hűtő, mikró, kávéfőző, televízió, internet és kábel tv várja vendégeit.

Az udvar hátsó részében kapott helyet egy különálló külön helyrajzi számmal rendelkező 80 m2-es, szintén teljesen felújított lakóház, 50 m2-es tároló helyiséggel, kis pincével. Az épület teljesen külön csatlakozik a közművekre, önálló, független működést biztosítva. A kis ház 4-6 fő befogadására alkalmas. Az épületen kívül-belül teljesen cserélve lett minden.

Az épületekhez 2 külön bejáratú garázs, kazánház is tartozik. A harmadik épület az udvarban hosszában helyezkedik el, részben felújított mely fejlesztési lehetőséget biztosít (szauna, közösségi tér, konferencia terem, további szállás kialakítás stb...). Tetőszerkezet 1/3-a már átesett a felújításon, új cserepet kapott és rajta napelemek helyezkednek el, mely a fő épületet is táplálja.

Irányár teljes berendezéssel, jó hozammal: 139 millió Ft.

Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!