Őrségingatlan
Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Kérem hívjon minket vagy írjon nekünk e-mailt.

Elérhetőség

Árainkról itt tudhat meg mindent!

Részletes ajánlatainkról személyesen adunk felvilágosítást!

A képekre kattintva több fotó is megjelenik az ingatlanokról. Ha azokra is rákattint  kinagyítva is láthatja a képeket.

 

A honlapot folyamatosan töltjük fel információkkal érdemes visszanézni.

 

Ajánlataink > 1.-30., > 31.-60., > 61.-90. > 91.-120.

67.208.

Körmenden eladó egy kétszintes 97 m2 alapterületű lakás.

3 szoba, konyha, fürdő wc-vel, wc, pince, garázs és terasz. Összközmű. Gáz és vegyes tüzelésű kazán.

Ára: 18 millió Ft

 

68.209.

Körmenden eladó egy 8O éve épült, részben felújított szálloda. Az ingatlanhoz tartozó terület 538 m2.
21 szoba és 6O ágy. Összes alapterület 524 m2. Szobák: 1 ágyas 2 db, 2 ágyas 5 db, 3 ágyas 9 db, 4 ágyas 5 db. Recepció, étkezőhelység, konyha. Központi fűtés, gáz, cserépkályha. Ausztria 2O km.

Ára: 85 millió Ft

 
     

 

   

74.243.

Nagyrákoson a falu szélén, a dombtetőn álló 157 m2-es ingatlan egyik része 1996-ban épült, melyet 2004-ben bővítettünk. Két külön bejáratú része két generáció számára is alkalmassá teszi.

Összközműves, átlagon felüli minőségben épített, 50cm vastag szigetelt falú családi ház.

A padlófűtés és falfűtés gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról is működtethető. A földszint 91 m2-es, melyben fafödémes előtér, amerikai konyhás nappali kandallókályhával, WC, zuhanyzó, éléskamra, háztartási helyiség, és egy külön bejáratú nappali-konyha, (mely korábban irodaként szolgált) valamint egy szoba található.

A tetőtér 66,5 m2-es, ahol 3 és fél szoba, fürdőszoba, közlekedő (beépített szekrényekkel) és egy „kuckó” nyújt lehetőséget ’elvonulásra’, békés pihenésre.

A déli teraszajtón a teraszhoz kapcsolódó rendezett kertbe léphetünk ki. Itt 44 m2-es, természetes kőlappal burkolt terasz fekszik, melynek 13 m2-es részén álló fedett terasz-szoba tavasztól őszig szolgálja a kellemes szabadtéri étkezést, pihenést.

Közelében épített, masszív gyermek játszóhely áll, melyre a konyhából is rá lehet látni.

Melléképületek: 112 m2-es, 2001-ben fából épült csarnok épület, amelyben két vízöblítéses WC van. A tágas belső térben, akár olcsó nyári szálláshely is kialakítható.

A 18 m2-es szerszámoskamrához 8 m2-es tűzifa tároló kapcsolódik.

A déli és a nyugati falakra vadszőlő fut, melynek levelei természetes árnyékolást biztosítva nyáron csökkentik a falak felmelegedését.

A 9036 m2-es telek három oldalról élő sövénnyel határolt, részben parkosított. A széles bejárati kaput villanymotor működteti.

Ár: 39,8 millió Ft

78.221.

Őriszentpéter közeli településen eladó egy 68OO m2 nagyságú építési telek. Zsákutcás rész végén található, a telekkel határos egy patak. Gáz és csatorna. Telekhatáron víz és villany.

Áresés! 6.5 millió Ft

79.

 

80.292.

CSOK-RA PÁLYÁZÓK, GAZDÁLKODÓK FIGYELMÉBE

Őrségi Nemzeti Park szívében gyönyörű páratlan panorámával rendelkező csendes, nyugodt sok lehetőséget rejtő ingatlan együttes keresi szerető gazdáját. 
A terület 2.2 ha-os belterület, erdő, mező, rét, kiskert, tóka...
Az ingatlanon 3 épület található, kettő lakóház és egy melléképület.
1. lakóház / vendégház / 9o nm alapterületen / 90 nm tetőtérrel / két szinten 4 szoba konyha-étkező- nappali és 3 fürdőszoba, varázslatos faburkolatokkal. Az épületben belülről teljes a készültség, a külső hőszigetelés vagy vakolás van elmaradva.
2. lakóház 110 nm jelenleg belül válaszfalak hiányában tetszés szerint alakítható.   3. melléképület 80 nm kétállásos garázs, mosókonyha-műhely, kazánház, fatároló, kutyakennel mely kisállattartásra is alkalmas kifutórésszel. A ház külső vakolata hiányzik.
Közművek: víz, villany, csatorna,  a fűtés központi fafűtés: ATMOS faelgázosító kazán nagy puffer tartállyal.
Az ingatlan jelenleg kb. 90%-os készültségben van. 
Az épület együttes hűen követi az őrségi "kerített" formát mely egy U alakú lakóház-vendégház és egy vízszintesen záró melléképületet jelent. Ezáltal egy intim kis belső kert is rendelkezésre áll. A még kialakításra váró 2-es számú ház teraszáról egyedülálló panoráma nyílik a patakig lefutó hatalmas rétre.
Az ingatlan építése 2009-ben kezdődött, és mivel jelenleg nincsen befejezve használatbavételi engedéllyel sem rendelkezik ezért kitűnően alkalmas CSOK igénylésre!


Ára: 35.9M Ft

81.264.

Kercaszomor Szomoróci részén gyönyörű szomszédmentes 9000 nm-es belterületi 25%-ban beépíthető telek eladó. Közművek, csatorna a telken, víz. villany, telefon kb. 50 méterre. A telek részben befásodott, ligetesedett. Körben és mögötte be nem építhető területek.

Gazdálkodni vágyóknak is ideális. Esetleg bővíthető legeltető vagy szántó résszel.


Ára: 600.-Ft/nm azaz 5.4 millió forint.

82.265.

Szőcén idillikus környezetben gyönyörű patakparti telkek eladók választható méretekben. Belterület, közművek telkeknél. Nyugodt kis falu, mely alkalmas elvonulásra, pihenésre. Az Őrség egyik legszebb kis települése.

Árak a telek méretétől függenek, kérje ajánlatunkat.

Tisztelt honlap látogató!

Szeretettel köszöntjük az Őrség első ingatlanközvetítő irodájának az 1999 óta működő Őrségingatlan honlapján!

88.231.

Őriszentpéterhez közeli faluban felújított gyönyörű tipikus őrségi ház melléképületekkel 8000 nm-es területtel eladó. A házban belső burkolatok és szerelvényezés nincsen, az uj tulajdonos egyéni igényei szerint befejezheti.
A falu jó ellátottságú, posta, bolt, orvos, iskola, óvoda helyben megtalálhatók.
Alsó szinten 5 helyiség, tetőtérben 2 helyiség van kialakítva.

Árváltozás: 12 M Ft.

Valamint Budapesti cserelakás vagy Bp környéki ház cseréje kizárólag azonos vagy kisebb értékben érdekel!

Tisztelt honlap látogató!

Szeretettel köszöntjük az Őrség első ingatlanközvetítő irodájának az 1999 óta működő Őrségingatlan honlapján!

Ha Ön eladni vagy vásárolni szeretne ingatlant ezen a csodálatos vidéken, az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, forduljon hozzánk bizalommal. Ajánlataink természeti környezetben, műemlék jellegű házak, boronaházak, estetleg sindős kodisállásos házak. Ha csak érdeklődne, ez esetben is keressen meg minket egy jó beszélgetésre. Szívesen adunk felvilágosítást és megmutatjuk az ingatlanokat!

Szeretettel várjuk önöket!

Fotó: Kelemen Gábor

Ajánlataink > 1.-30., > 31.-60., > 61.-90. > 91.-120.

Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!