Őrségingatlan
Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Őrségingatlan.hu > Ajánlataink

K.364. Kiemelt ajánlat

Kivételes exkluzív lehetőség!

Álmaim birtoka új, gondos gazdáját keresi.

A birtok majd 1 hektáros csodálatos arborétum-szerű kertben fekszik, az Őrség szívében Őriszentpéteren, az egyik legszebb szeren. A varázslatos, nyugodt erdei környezetben, egy 25 éve tökéletesen korszerűen megépített ház és melléképületei / +2 garázs épület és fatároló / rejlenek az árnyas lombos fák között, tisztes távolságban utcától, szomszédoktól.

A dupla tégla falazatú épület hőszigetelt fa nyílászárókkal van ellátva, a tető síkjába 20 cm szigetelés került a beépítés során. A ház jó elrendezésű, tetőtere az utóbbi években került beépítésre, lakóterülete 180 nm. A földszinten egy hatalmas nappali-étkező-konyha együttes, előszoba, két fürdőszoba, kamra, gardrób és két hálószoba található. Az emeleten / mely külső feljárattal is megközelíthető / 3 hálószoba, nappali-konyha-étkező, fürdőszoba, kamra kapott helyet.

Két generációnak, vendégeknek, nagyobb családnak, ideális beosztás.

Fűtése gáz központi, illetve hatalmas cserépkályha található a nappaliban, mely bőséges meleget ad a téli napokban. Vezetékes víz, ipari áram, kút / mely mindig rendelkezésre áll /, szennyvízcsatorna, széles sávú optikai kábel rendelkezésre áll. A kertben térkövezett bejáró, kerti grill, bográcsozó, hintaágy szolgálja a kényelmet. A ház hátsó-oldalsó részén a hatalmas fedett terasz minden időben lehetőséget ad a pihenésre.

Őriszentpéter legcsendesebb, erdei szerén fekvő ingatlantól alig pár percre elérhető minden: bolt, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, művelődési ház, önkormányzat, posta, éttermek.

Az ingatlan ára 192 millió Ft. vagy 480.000 EUR.

Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!