Őrségingatlan

Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Tisztelt honlap látogató!

Köszöntjük az Őrség első ingatlanközvetítő irodájának az 1999 óta működő Őrségingatlan honlapján!

Ha Ön eladni vagy vásárolni szeretne ingatlant ezen a csodálatos vidéken, az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, forduljon hozzánk bizalommal. Ajánlataink természeti környezetben, műemlék jellegű házak, boronaházak, estetleg sindős kodisállásos házak. Ha csak érdeklődne, ez esetben is keressen meg minket egy jó beszélgetésre. Szívesen adunk felvilágosítást és megmutatjuk az ingatlanokat!

Szeretettel várjuk önöket!

Ajánlataink

Kiemelt ajánlat

K.351.

Ismét egy valódi páratlan gyöngyszem a kínálatban!

Őrség közepén Őriszentpétertől nem messze, egy birtok keresi leendő gazdáját. A terület 1.6 ha, melyből 7000 nm bekerítve, hatalmas 4-5 méteres tujákkal /kb. 500 db/ körbeültetve biztosítja új tulajdonosának a kellő intimitást. Szomszédmentes! A területen több gyümölcsfa és diófa is található.

A ház hasznos alapterület kb. 200 m2 (kb.130 m2 földszint; hasznos terület emelet 190 cm belmagasság fölött: kb.70 m2; teljes alapterület emelet: kb.120 m2).

66 m2-es egy légterű nappali, étkező, konyha; 2 fürdő; 1 külön WC, 3 szoba +1 befejezetlen állapotú; 1 éléskamra; 1 kazánház, 2 tároló helyiség; 18m2 garázs. Terasz 50 nm, fagyálló járólappal burkolt. 20 nm-es melléképület melynek egy kis padlás része is van.
Fűtés: fagyállóval feltöltött központi fűtés, vegyes tüzelésű kazánnal, valamint egy iparművészeti/népművészeti cserépkályhával.
Berendezés: népművészek által készített, teli fa bútorok a nappaliban és a teraszon.
Áramellátás: 3 fázisú ipari áram, 2db 16-os és 1 db 20 amperes biztosítékok. Saját fúrt kút és kerti kiülő. Konyhában propán bután gáztűzhely.
Az épület hőszigetelt lyukacsos téglából épült 1993-ban. A nyílászárók szintén hőszigeteltek. Burkolatok: parketta, járólap, padlószőnyeg.

Kérem tekintse meg a drónnal készült felvételt is, mely a környezetről kivételes képet mutat.

Ára: 95 millió Ft.

29.344.

Márokföldön, Zala megyének az Őrséghez közeli részén, a szlovén határ mellett, az osztrák határhoz közel, 120 m2 beépített alapterületű ház, részben alápincézve, fél hektár területtel, sok melléképülettel eladó. A ház közepes állapotú, beköltözhető. 2 hálószoba, nappali, előszoba, konyha, fürdőszoba, kamra, pince. Fűtése kályhával. Gáz a telekhatáron, víz, villany bent van. A konyhai angol tűzhely és egyéb berendezések maradhatnak. Telefon: 0630 488 5377

Irányár: 14.9 milló Ft.

33.335.

Őrség központjában az egyik utolsó szomszédmentes lehetőség!!!!! Őriszentpéteren gyönyörű panorámás beépíthető külterületi telek eladósorba került.

Beépíthetőség: 3% /1.5% lakóház, 1.5% gazdasági épület/ Területe: 6300 nm.

A telek zsákutcában van, nyugodt csendes részen. Közművek: víz és gáz a telken, villany telek előtt, szennyvíz lehetőség 50 méterre /nem kötelező, egyedi szennyvíztisztító is megvalósítható/.

Az ár rendkívül kedvező most 9 milló Ft.

A telekre készült tervrajz is, ha a vevőnek megfelel az is átadó.

52.341.

Őrség szívében a legkeresettebb faluban, Szalafőn, turisztikailag is vonzó helyen, eladó egy 9300 nm-es, kicsi erdővel rendelkező, patakig lefutó terület. Lakóházzal beépíthető. Víz, villany, közmű a telek előtt. Mellette található a szalafői Népmese park, amely vonzó turisztikai látványosság a nyár folyamán.

Irányár: 2500 Ft. /nm

58.342.

Őrségben, Szalafőn, eladó egy elvehetetlen totál panorámával rendelkező, enyhén lankás dombtetőn fekvő 4400 nm-es telek. Közvetlen szomszédok nincsenek, utcában víz, villany és a közművek. 30%-ban beépíthető. Kivételes adottságú, ezen a Szeren és oldalon szinte az utolsó beépíthető telkek egyike.

Ára: 3000 Ft. /nm

68.209.

Körmenden eladó egy 8O éve épült, részben felújított szálloda. Az ingatlanhoz tartozó terület 538 m2.
21 szoba és 6O ágy. Összes alapterület 524 m2. Szobák: 1 ágyas 2 db, 2 ágyas 5 db, 3 ágyas 9 db, 4 ágyas 5 db. Recepció, étkezőhelység, konyha. Központi fűtés, gáz, cserépkályha. Ausztria 2O km.

Ára: 85 millió Ft

69.354.

Az Őrség szívében az egyik legszebb településen gazdára vár egy gyönyörű panorámás telekkel rendelkező igényes ház.

A telek dombtetőn fekvő 6900 nm-es, részben bekerített tökéletesen beállt buja növényzettel rendelkezik. Kerítetlen részét rendszeresen kaszálják, ez lenyúlik a patakig.

A ház szendvics szerkezetű falakkal rendelkezik klinkertéglával burkolva kívülről. 150 nm alapterületű, részben alatta egy félszuterén található mely a kertre nyílik. az épületben található helyiségek: előszoba, nappali-étkező-konyha kandallóval, három szoba, télikert, fürdőszoba wc-vel káddal, külön wc. Az alagsorban kettő helyiség van, a gépészet is itt lett elhelyezve. Az ingatlanhoz kapcsolódik egy 30 nm-es kétállásos garázs és egy fatároló.

Gáz központi fűtés, három fázis, szennyvízhálózat. A telken van egy jó hozamú kút, és egy vízgyűjtő locsolásra. A nappaliban klímaberendezés található.

Az ár jelenleg igen kedvező: 56 millió forintért kínáljuk.

.......................................

 
Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!