Őrségingatlan

Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Tisztelt honlap látogató!

Köszöntjük az Őrség első ingatlanközvetítő irodájának az 1999 óta működő Őrségingatlan honlapján!

Ha Ön eladni vagy vásárolni szeretne ingatlant ezen a csodálatos vidéken, az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, forduljon hozzánk bizalommal. Ajánlataink természeti környezetben, műemlék jellegű házak, boronaházak, estetleg sindős kodisállásos házak. Ha csak érdeklődne, ez esetben is keressen meg minket egy jó beszélgetésre. Szívesen adunk felvilágosítást és megmutatjuk az ingatlanokat!

Szeretettel várjuk önöket!

Ajánlataink

Kiemelt ajánlat

K.351.

Ismét egy valódi páratlan gyöngyszem a kínálatban!

Őrség közepén Őriszentpétertől nem messze, egy birtok keresi leendő gazdáját. A terület 1.6 ha, melyből 7000 nm bekerítve, hatalmas 4-5 méteres tujákkal /kb. 500 db/ körbeültetve biztosítja új tulajdonosának a kellő intimitást. Szomszédmentes! A területen több gyümölcsfa és diófa is található.

A ház hasznos alapterület kb. 200 m2 (kb.130 m2 földszint; hasznos terület emelet 190 cm belmagasság fölött: kb.70 m2; teljes alapterület emelet: kb.120 m2).

66 m2-es egy légterű nappali, étkező, konyha; 2 fürdő; 1 külön WC, 3 szoba +1 befejezetlen állapotú; 1 éléskamra; 1 kazánház, 2 tároló helyiség; 18m2 garázs. Terasz 50 nm, fagyálló járólappal burkolt. 20 nm-es melléképület melynek egy kis padlás része is van.
Fűtés: fagyállóval feltöltött központi fűtés, vegyes tüzelésű kazánnal, valamint egy iparművészeti/népművészeti cserépkályhával.
Berendezés: népművészek által készített, teli fa bútorok a nappaliban és a teraszon.
Áramellátás: 3 fázisú ipari áram, 2db 16-os és 1 db 20 amperes biztosítékok. Saját fúrt kút és kerti kiülő. Konyhában propán bután gáztűzhely.
Az épület hőszigetelt lyukacsos téglából épült 1993-ban. A nyílászárók szintén hőszigeteltek. Burkolatok: parketta, járólap, padlószőnyeg.

Kérem tekintse meg a drónnal készült felvételt is, mely a környezetről kivételes képet mutat.

Ára: 95 millió Ft.

52.341.

Őrség szívében a legkeresettebb faluban, Szalafőn, turisztikailag is vonzó helyen, eladó egy 9300 nm-es, kicsi erdővel rendelkező, patakig lefutó terület. Lakóházzal beépíthető. Víz, villany, közmű a telek előtt. Mellette található a szalafői Népmese park, amely vonzó turisztikai látványosság a nyár folyamán.

Irányár: 2500 Ft. /nm

68.209.

Körmenden eladó egy 8O éve épült, részben felújított szálloda. Az ingatlanhoz tartozó terület 538 m2.
21 szoba és 6O ágy. Összes alapterület 524 m2. Szobák: 1 ágyas 2 db, 2 ágyas 5 db, 3 ágyas 9 db, 4 ágyas 5 db. Recepció, étkezőhelység, konyha. Központi fűtés, gáz, cserépkályha. Ausztria 2O km.

Ára: 85 millió Ft.

69.355.

Nemesnépen, Őrségben eladósorba került egy felújított, több lehetőséget, illetve akár megélhetést is magában rejtő ingatlan együttes.

Az ingatlan két utcáról megközelíthető, szépen gondozott parkosított 1600 nm-es telken fekszik. A telken található egy lakóház és egy melléképület. A lakóház 100 nm-es alsó szinten a következő helyiségek vannak: előszoba, kamra, Wc, nappali-konyha-étkező, 3 szoba, fürdőszoba-WC, valamint egy beépített szigetelt télikert. A tetőtérben teljesen külön kívülről megközelíthető bejárattal egy apartman található kis mellékhelyiséggel, gardróbbal.

A melléképületben /60 nm/ nyári konyha, műhely, kamra, a medencéhez tartozó vizesblokk is kapott helyett. Kiskert, kisfólia, gyerekjátszóház... Az ingatlanhoz tartozik még egy újonnan elkészült fedett medence is. Az utca túloldalán külön hrsz.-on hatalmas többállásos garázs van, mely bármilyen más célra is hasznosítható. A tulajdonos TELJES!!! berendezéssel kínálja az ingatlant ami azt jelenti, hogy semmit nem szándékozik a személyes holmiján kívül elvinni. A műhely teljes szerszámozottsággal, a kamra teljes felszereléssel, tartalommal… ebbe az ingatlanba az új tulajdonosnak kizárólag a ruháit kell hoznia:-)

Közművek: vezetékes víz, fúrt kút, villany 3 fázis, gáz központi fűtés, egyéni szennyvíztisztító rendszer. A ház karbantartott, igényes gazdától eladó.

Azonnal költözhető.

Irányára: 120.000 euró, illetve az ennek megfelelő forint összege.

.......................................

 
Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!