Őrségingatlan
Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Kérem hívjon minket vagy írjon nekünk e-mailt.

Elérhetőség

Árainkról itt tudhat meg mindent!

Részletes ajánlatainkról személyesen adunk felvilágosítást!

A képekre kattintva több fotó is megjelenik az ingatlanokról. Ha azokra is rákattint  kinagyítva is láthatja a képeket.

Ajánlataink > 1.-30., > 31.-60., > 61.-90. > 91.-120.

Kiemelt ajánlat

K.3.

Az őrségi kis falujában eladó egy 9O m2 alapterületű + 52 m2 beépíthető tetőtérrel rendelkező lakóház. 2OO2-ben épült, osztrák Porotherm erősen szigetelő téglából. A tetőtérben, amely önálló feljáróval rendelkezik, könnyen kialakítható 2-3 szoba.
A ház áll egy nappaliból, egy nagy tárolóból, háló-és fürdőszobából, egy hosszú tornácból valamint egy garázs is tartozik a házhoz. A nappali könnyen átalakítható és egy leválasztással még egy szoba kialakítható. A terület 1OOO m2 parkosított és élősövény veszi körül. Két bejárat egy kiskapu és egy nagykapu szolgálja a kertet. A ház teljes berendezéssel, fűnyíróval, mosógéppel, műholdas Tv-vel eladó. A ház kellemesen hűvös nyáron és jól tartja a meleget télen.
Ausztria és Szovénia 2O km-re.

Ára: 67 000 Euró

Kiemelt ajánlat

K.53.

Őrségi Nemzeti Parkban, kis faluban, volt határőr laktanya 1.6 hektáros területtel, 1066 m2 felhasználható épületekkel, 30%-os beépíthetőséggel, közművekkel eladó. A területre jogerős termálvíz hasznosítási engedély van. Hasznosíthatósági lehetőségek: panzió, gyerektábor, termálfürdő, üdülő, klinika, lovas udvar, magán kastély, stb.

Árváltozás: 35 millió Ft.

 

Tisztelt honlap látogató!

köszöntjük az Őrség első ingatlanközvetítő irodájának az 1999 óta működő Őrségingatlan honlapján!

Ha Ön eladni vagy vásárolni szeretne ingatlant ezen a csodálatos vidéken, az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, forduljon hozzánk bizalommal. Ajánlataink természeti környezetben, műemlék jellegű házak, boronaházak, estetleg sindős kodisállásos házak. Ha csak érdeklődne, ez esetben is keressen meg minket egy jó beszélgetésre. Szívesen adunk felvilágosítást és megmutatjuk az ingatlanokat!

Szeretettel várjuk önöket!

Fotó: Kelemen Gábor

Kiemelt ajánlat

K.307.

Az Őrségben páratlan természeti környezetben eladó egy jelenleg vendégházakként üzemeltetett ingatlan együttes.
A bekerített 1 hektáros területen belül megtalálható 3 mesebeli házikó, mely egyenként rendelkezik 2 db 2 ágyas szobával, konyhával, nappalival valamint tusolós wc-s fürdőszobával.
Kódisállásos ház: Tégla falazat, 50 nm alapterület, fafödém, cserépfedés. Kerti szaletli.
Borona ház: tömör gerenda falazat, 45 nm alapterület, fafödém, cserépfedés. Kerti szaletli.
Tetőteres ház: Tégla falazat fával borítva, 50 nm alapterület + tetőtér beépítés. Fedett terasz.
Mindhárom házikó vízellátása saját fúrt mélykút rendszerről, villany hálózati 220 és 380 V, zárt szennyvíztároló istálló alatt.
Fűtés jelenleg /mivel csak nyáron volt üzemeltetve/ elektromos finn fűtőpanelekkel van megoldva.
A házikók körül 5000 nm-es parkosított rész van. Istálló, 3 db kerti házikó 20 nm/ház körüliek, játszótér.
A házak 6 éve épültek és azóta jól üzemelő vendégházként működnek.
Bővebben: www.alombeliorsegihazikok.hu
Az ingatlan következő évtől vehető birtokba.
Részletekről bővebben kérem telefonon vagy emailben keressenek meg.
Ajánljuk leköltözőknek és megélhetést keresőknek egyaránt. Befektetőnek is ideális megoldás lehet.

Kiemelt ajánlat

K.321.

Vend-vidéken egy egyedülálló, kivételes adottságú birtok új építésű gerendaházzal eladó sorba került. A birtok területe 2.5 ha erdő, rét, gyümölcsös és kivett részből áll. A területhez egy erdei kb. 6-800 méteres út vezet be. A ház / 2014-ben kezdődött építkezéssel / 21x21 cm-es gerendából épült, részben nádszigeteléssel és vályogvakolattal, cserépfedéssel, 3-as szigetelésű faablakokkal és  faspalettákkal. Alapterülete 150 nm plusz tetőtér. Jelenleg a földszinten található egy különbejáratú apartman: fszt-i részén fürdő, nappali-konyha és az emeleten hálórész.
Valamint a főrészben egy hatalmas nappali, konyha-étkező fedett terasszal, két vizes blokk egy férfi és egy női két-két tusolóval és két-két wc-vel / a ház közösségi háznak lett volna hasznosítva / a tetőtérben jelenleg egy légterű a helyiség. Itt igény szerint akár 3-4 hálószoba is kialakítható.
A fűtés fával megoldott / az erdőrész bőven biztosítja a tűzifát /, a melegvíz  ellátás napkollektorral történik. Víz 140 méteres saját fúrt mélykútból megoldott.
Villany hálózat adott. 
Befejezendő munkálatok: belső padlóburkolatok / anyag rendelkezésre áll / lerakása, tetőtérben szigetelés és belső faburkolatok felrakása / faanyag adott /, tetőtérben válaszfalak kialakítása igény szerint, szennyvíztisztító / gyökérzónás biológiai / kialakítása.
A bevezető hrsz-os út egy részének szilárd anyaggal / bazalt, kavics / való rendezése.
Becsült hátralévő munkák költsége 15-20 millió forint / igények függvényében /.
Javasoljuk elvonulásra, alkotóháznak, vendégháznak, közösségi háznak ill. erdei táboroztatásra. Az ingatlan mind fekvése mind építészete tekintetében egyedülálló, igényes adottságú. Kizárólag természetes építőanyagok felhasználásával épült.

Ára: 64.9 millió forint

Kiemelt ajánlat

K.308.

Az Őrségben, Ausztriától 13 km-re, Farkasfán dimbek-dombok között, csodás környezetben eladó egy jól bevezetett, régóta üzemelő, 21 férőhelyes vendégház 2012 nm-es területen.
8 apartmannal, ill. szobával rendelkezik, igényes berendezéssel, azonnal üzemeltethetően. Minden apartmanhoz, ill. szobához tartozik fürdőhelyiség és minikonyha. Az egyik apartman akadálymentesített 20 nm-es terasszal.
Az épületben található egy 50 férőhelyes konferenciaterem, közösségi terem is, mely egyedülállónak mondható itt az Őrségben.
A ház alapterülete 250 nm + beépítve a tetőtérből 53 nm + 24 nm pince. A tetőtér tovább bővíthető.
A kert, pihenésre, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas, kemence és grillező is található benne kerti szaletlivel.
Víz, villany, (380 V is) emésztő közművekkel rendelkezik, PB gázkazán biztosítja a radiátoros cirkófűtést és a meleg vizet. 6 apartmanban klíma.

Ára: 84.9 millió forint

----------------------------------------------------

5.312.

Őrség központjában Őriszentpéteren, szép panorámás 1800 nm-es telken álló családi ház eladó.
Az épület kétszintes 70-es években épült tégla falazatú /38 cm vastag/. Vasbeton födémekkel, pala tetőzettel.
SZÁRAZ, stabil, jól megépített lakóingatlan. Fűtése központi radiátoros, fatüzelésű kazánról megoldott. A meleg vizet bojler szolgáltatja. Gáz az udvarban. 
Közművek: víz, villany, csatorna, /gáz/. Az épület alapterülete 114 nm, lakott terület 185 nm. 
Jelenlegi beosztás szerint földszinten hall, konyha, kamra, wc, szén-fatároló, kazánház, garázs, emeleten 3 szoba, közlekedő, fürdőszoba, nagy loggia található. 
A ház egy festés után jelenlegi állapotában is lakható, azonban a mai igényeknek megfelelően korszerűsítésre is sor kerülhet.

Irányára: 15.9 millió Ft.

8.309.

Őrségben egy nagyon kedves kis közösségű faluban Őriszentpétertől 10 km-re eladó egy bűbájos álomházikó egy csodás panorámás álombirtokkal.
A terület 7000 nm-es egy része bekerített, parkosított kert másik része legelő-kaszáló. A ház 100 nm-es konyha-étkező-nappali, 2 szoba, fürdőszoba, előszoba helyiségekből áll valamint egy varázslatos  télikerttel is rendelkezik. Két bejáraton át is megközelíthető a belsőtér. A házhoz kapcsolódik egy kazánház, melyben egy vegyes tüzelésű kazán szolgáltatja a központi radiátoros fűtést, valamint egy garázs-fatároló. A meleg vizet jelenleg villanybojler adja.
A telken belül helyet kapott egy kisebb faház is mely igény szerint felújítható és hasznosítható, de jelenleg is funkcionál /kamra-műhely-tároló/.
A ház felújított, azonnal költözhető és berendezéssel kívánja a tulajdonos értékesíteni.
Gazdálkodásra, csendes-nyugodt helyre vágyóknak abszolút ideális választás.

Ára most igen kedvező: 24.9 millió forint.

9.26.

Őrségben 4 lakásos társasház egyben vagy esetleg lakásonként eladó. Falusi vendéglátásra, irodák kialakítására alkalmas ingatlan.

Áresés! 15 millió Ft.

10.295.

Őriszentpéter közelében lévő, kiváló közbiztonságú faluban, főúttól és buszfordulótól 120 méterre, gyönyörű fekvésű 2.2 hektáros szomszédmentes, 10%-ban beépíthető belterületi építési telek eladó. A területet egyik irányból örök panorámával 17 hektárnyi rét, majd erdő határolja, a falu irányában pedig fák és bokrok ölelése teszi természet közelivé és meghitté. A telekre víz, villany (ipari áram), csatorna és ADSL kábel be van vezetve, emellett a főútról gáz felhozható. A telken jelenleg egy közel 40 m2-es igen jó állapotban lévő, teljesen berendezett angol mobilház áll, ami igény szerint megvehető és esetleges építkezést követően szakkereskedőnél könnyen pénzzé tehető.
A terület 4 hrsz.ból áll, ezért akár kisebb részekben is megvehető. 

Ára: 14.9 millió Ft.

11.36.

Őrségben, Vend-vidéken eladó egy 13.283 m2 nagyságú belterület.
Ausztria 1O km-re. Víz és villany a telekhatáron.
Közelben horgász és fürdőtó.

Ára: 9.95O.OOO Ft.

13.329.

Lentitől 12 km-re, Csesztregen, csendes utcában eladó 126 m2 alapterületű családi ház, mely adottságai miatt nagycsaládosoknak ideális választás. A ház fűtése gázról és vegyes tüzelésű kazánról is üzemel. Az épület 2 szintes, a földszinten előtér, wc, kamra konyha, nappali és a garázs található, míg az emeleten 3 szoba + 1 félszoba, 1 fürdő és galéria kapott helyet. A 900 m2-es telken konyhakert és gyümölcsfák is megtalálhatók, illetve egy melléképület is van az udvarban.  

Ára: 14,9 millió Ft.

 

 

     
 

 

 

15.317.

Typisch ungarisches Haus mit 2 abgeschlossenen Wohnungen im Erdgeschoß (103 qm) und im Obergeschoß (83 qm).

> Mehr Informationen hier

Kerkáskápolnán az Őrségben eladó egy hagyományos építészeti stílusú felújított kétszintes kétlakásos ingatlan 4000 nm-es területtel.
Az ingatlan alsó 130 nm-es szintjén található lakás részei: nappali-konyha-lakóelőtér-közlekedő-félszoba-szoba-wc-fürdőszoba-szélfogó-kamra.
Felső szint mely a földszinti szélfogóból megközelíthető 100 nm-es. Részei: szoba-konyha-lakóelőtér-szoba-fürdőszoba-wc-tároló. 
Az épület teljes közműves, gázcirkós radiátoros központi fűtéssel.
Az ingatlan hátsó részén elszeparáltan található még egy melléképület-pajta egység.
Tégla falazat hőszigetelve, cserépfedésű tetőzet, műanyag nyílászárók.

Ára 26 millió Ft.

16.45.

Szentgotthárd közelében 3000 m2 nagyságú parkosított területen lakóház, vendégház és gazdasági épület igényesen felújított állapotban eladó. Víz és villany.

Ára: 28 millió Ft.

22.64.

Őrségi kis faluban, egyedülálló környezetben, 4986 m2 nagyságú építési telek eladó. Víz és villany. Jogerős építési engedély.

Ára: 6,5 millió Ft.

23.296.

Őriszentpéter közelében 705 nm területen 80 nm lakóház saroktelken, amit 1879-ben kezdtek építeni és az 1900-as években bővítették.
Több részletben újították fel, megtörtént a nyílászáró csere, gáz bevezetėse, központi fűtés készítése, csatornázás, utólagos szigetelés.
Az egész ház aljzata, és a falak is alá vannak szigetelve.
Egyedi fa nyílászárók készültek, a tornácot is beüvegeztették.
Fűtő-sütő, két szoba közti, szemes kályha is készült, ami a lakórészt fával kifűti.
+ Gáz cirkó kombi  is szolgálhat fűtésre, és az adja a meleg vizet fürdéshez, mosogatáshoz.
Fa födém, két szobában új hajópadló, a nappaliban és az egyéb helyiségekben járólap.
Fürdőszoba zuhanyzóval, külön WC.
Udvarról nyíló két apartman, fafödémmel, hajópadlóval, fürdővel, konyha sarokkal,  18-18 nm.
Kb. 20 nm kocsiszín, 16 nm disznóól, felújítandó.
20 nm műhely, 60 nm magtár, ami garázsként, fatárolóként funkcionál, elkezdett felújítással.

Ár: 14.9 millió Ft.

25.68.

1991-ben épült ház az Őrségben 316 m2 hasznos alapterülettel, tetőtér beépítési lehetőséggel eladó céggel együtt. Hasznosítási lehetőség: Irodaház, panzió, stb. Terület 2349 m2. Igény esetén szomszédos területtel bővíthető.

Ára: 33 millió Ft+Áfa

28.269.

Az Örségi Nemzeti Park területén, Apátistvánfalván eladó egy 2 hektáros, 2 helyrajzi számon szereplő rét besorolású házas ingatlan.
A ház gazdasági épület része téglából készült jelenleg stabil, a lakóépület része vert fallal épített, egyik sarkán megsüllyedve, vagy szakértelmet igénylő felújítást igényel, vagy bontandó. Helyette új házat lehet építeni.
Víz, villany, telefon van. Az ingatlan felső részén kis fenyves található. A völgy felé a környék legszebb panorámája tárul elénk.
Csendes természeti környezet, ezen a részen összesen 3 ház van.

Irányár: 11.9 M Ft

     

 

   
     

 

 

 

Ajánlataink > 1.-30., > 31.-60., > 61.-90. > 91.-120.

Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!