Őrségingatlan
Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Kérem hívjon minket vagy írjon nekünk e-mailt.

Elérhetőség

Árainkról itt tudhat meg mindent!

Részletes ajánlatainkról személyesen adunk felvilágosítást!

A képekre kattintva több fotó is megjelenik az ingatlanokról. Ha azokra is rákattint  kinagyítva is láthatja a képeket.

Ajánlataink > 1.-30., > 31.-60., > 61.-90. > 91.-120.

Kiemelt ajánlat

K.236.

Őrségben, zalai részen, 3400 nm parkosított területen 63 nm-es 2 szintes komfortos faház eladó. Fszt.:  nappali-konyha, fürdőszoba, Wc, raktár, terasz. Emeleten 2 hálószoba.
A fűtés elektromos NOBO norvég fűtőpanelekkel van megoldva. A ház teljes berendezéssel keresi új gazdáját.


Ár: 5.5 millió Ft

Kiemelt ajánlat

K.1.

Szlovén határ közvetlen közelében az Őrségben eladó két helyrajzi számon fekvő, zsákutca végi, szomszédok nélküli terület. A két terület nagysága 2,1 hektár, mindkettőre lehet lakóházat építeni. Víz, villany telekhatáron, panoráma. Az ingatlanokat erdő határolja.

Ára: 19,9 millió Ft

Kiemelt ajánlat

K.3.

Az őrségi kis falujában eladó egy 9O m2 alapterületű + 52 m2 beépíthető tetőtérrel rendelkező lakóház. 2OO2-ben épült, osztrák Porotherm erősen szigetelő téglából. A tetőtérben, amely önálló feljáróval rendelkezik, könnyen kialakítható 2-3 szoba.
A ház áll egy nappaliból, egy nagy tárolóból, háló-és fürdőszobából, egy hosszú tornácból valamint egy garázs is tartozik a házhoz. A nappali könnyen átalakítható és egy leválasztással még egy szoba kialakítható. A terület 1OOO m2 parkosított és élősövény veszi körül. Két bejárat egy kiskapu és egy nagykapu szolgálja a kertet. A ház teljes berendezéssel, fűnyíróval, mosógéppel, műholdas Tv-vel eladó. A ház kellemesen hűvös nyáron és jól tartja a meleget télen.
Ausztria és Szovénia 2O km-re.

Ára: 67 000 Euró

Kiemelt ajánlat

K.53.

Őrségi Nemzeti Parkban, kis faluban, volt határőr laktanya 1.6 hektáros területtel, 1066 m2 felhasználható épületekkel, 30%-os beépíthetőséggel, közművekkel eladó. A területre jogerős termálvíz hasznosítási engedély van. Hasznosíthatósági lehetőségek: panzió, gyerektábor, termálfürdő, üdülő, klinika, lovas udvar, magán kastély, stb.

Ára: 53 millió Ft.

Árváltozás:

Kiemelt ajánlat

K.41.

Őrségi Nemzeti Park központjában Őriszentpéteren zsákutca végében gyönyörű panorámával rendelkező családi ház vendégszobákkal eladósorba került.
A terület mely művelési ág alól kivett külterület /külföldi és cég is megveheti/ tetszés szerinti méretű lehet 5000 nm és 10000 nm között. Déli fekvés, 12 éve jól bevezetett vendégházzal, kemencés kis házzal kerti felépítményekkel, játszótérrel, állatsimogatóval. A ház relatív új építésű /2006-os/ azóta is folyamatosan karbantartva, 2 évente festve-kezelve. Kitűnő lehetőség azoknak akik vidékre szeretnének költözni és pénzkereseti lehetőséget is szeretnének egyben. A ház összesen 280 nm-es melyből a privát lakás 140 nm és 140 nm a vendégszobák valamint a kazánház-fatároló együttese.
Privát lakás: nagy nappali, étkező-konyha, előszoba, nagy fürdőszoba wc-vel, külön wc, hálószoba, gardrób, gyerekszoba, tusoló-wc.
Vendégszobák: 3 db 2 ágyas mindegyik külön tusoló-wc-vel valamint egy apartman mely 4 ágyas konyhás tusoló-wc-vel.
A kemencés házban nyári konyha is van berendezve valamint két külső mellékhelyiség kézmosóval szintén kialakításra került.
Konyhakert, kisállat simogató, játszótér.
Vezetékes víz, villany / 220-380V, éjszakai áram/, emésztőrendszer. Gáz kb. 300 méterre az utolsó háznál. 
Az ingatlan mellett egy másik 1 hektáron lovasegység található, igény szerint mindkét ingatlan megvásárolható. 
Bővebb info: www.szekeresporta.hu

Az ár telekmérettől, berendezettségtől függően 60-70 millió forint között.

Kiemelt ajánlat

K.307.

Az Őrségben páratlan természeti környezetben eladó egy jelenleg vendégházakként üzemeltetett ingatlan együttes.
A bekerített 1 hektáros területen belül megtalálható 3 mesebeli házikó, mely egyenként rendelkezik 2 db 2 ágyas szobával, konyhával, nappalival valamint tusolós wc-s fürdőszobával.
Kódisállásos ház: Tégla falazat, 50 nm alapterület, fafödém, cserépfedés. Kerti szaletli.
Borona ház: tömör gerenda falazat, 45 nm alapterület, fafödém, cserépfedés. Kerti szaletli.
Tetőteres ház: Tégla falazat fával borítva, 50 nm alapterület + tetőtér beépítés. Fedett terasz.
Mindhárom házikó vízellátása saját fúrt mélykút rendszerről, villany hálózati 220 és 380 V, zárt szennyvíztároló istálló alatt.
Fűtés jelenleg /mivel csak nyáron volt üzemeltetve/ elektromos finn fűtőpanelekkel van megoldva.
A házikók körül 5000 nm-es parkosított rész van. Istálló, 3 db kerti házikó 20 nm/ház körüliek, játszótér.
A házak 6 éve épültek és azóta jól üzemelő vendégházként működnek.
Bővebben: www.alombeliorsegihazikok.hu
Az ingatlan következő évtől vehető birtokba.
Részletekről bővebben kérem telefonon vagy emailben keressenek meg.
Ajánljuk leköltözőknek és megélhetést keresőknek egyaránt. Befektetőnek is ideális megoldás lehet.

Tisztelt honlap látogató!

köszöntjük az Őrség első ingatlanközvetítő irodájának az 1999 óta működő Őrségingatlan honlapján!

Ha Ön eladni vagy vásárolni szeretne ingatlant ezen a csodálatos vidéken, az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, forduljon hozzánk bizalommal. Ajánlataink természeti környezetben, műemlék jellegű házak, boronaházak, estetleg sindős kodisállásos házak. Ha csak érdeklődne, ez esetben is keressen meg minket egy jó beszélgetésre. Szívesen adunk felvilágosítást és megmutatjuk az ingatlanokat!

Szeretettel várjuk önöket!

Fotó: Kelemen Gábor

Kiemelt ajánlat

K.308.

Az Őrségben, Ausztriától 13 km-re, Farkasfán dimbek-dombok között, csodás környezetben eladó egy jól bevezetett, régóta üzemelő, 21 férőhelyes vendégház 2012 nm-es területen.
8 apartmannal, ill. szobával rendelkezik, igényes berendezéssel, azonnal üzemeltethetően. Minden apartmanhoz, ill. szobához tartozik fürdőhelyiség és minikonyha. Az egyik apartman akadálymentesített 20 nm-es terasszal.
Az épületben található egy 50 férőhelyes konferenciaterem, közösségi terem is, mely egyedülállónak mondható itt az Őrségben.
A ház alapterülete 250 nm + beépítve a tetőtérből 53 nm + 24 nm pince. A tetőtér tovább bővíthető.
A kert, pihenésre, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas, kemence és grillező is található benne kerti szaletlivel.
Víz, villany, (380 V is) emésztő közművekkel rendelkezik, PB gázkazán biztosítja a radiátoros cirkófűtést és a meleg vizet. 6 apartmanban klíma.

Ára: 84.9 millió forint

Tisztelt honlap látogató!

Szeretettel köszöntjük az Őrség első ingatlanközvetítő irodájának az 1999 óta működő Őrségingatlan honlapján!

 

----------------------------------------------------

3.285.

Kisrákoson szép erdős környezetben utca végén utolsó ház eladó 2.018 nm-es területen.
A telek részét képezi egy kis erdős rész is amely lefut egy kis patakig. A ház domboldalon áll, a telek a patak fele enyhén lankás. Az egyik oldalról nincsen szomszéd, másik oldalról egy nem állandó lakhatásul szolgáló házikó határolja. Az utcában csak pár házikó fut, utca vége mezőknek fut neki. Déli fekvés, egész nap éri a napsütés.
A házat 7 éve kezdték építeni, majdan félkész állapotban gazdát cserélt és a jelenlegi tulajdonosa 2 éve fejezte be. 87 nm-es lakóterülettel rendelkezik, melyhez kapcsolódik egy fedett kocsibeálló és egy hátsó kertre panorámás 22 nm-es fedett terasz is. A házban található helyiségek: előszoba, 3 db halóhelyiség / egyikben beépített minőségi gardróbfal /,  fürdőszoba sarokkáddal, tusolóval beépített bútorokkal, külön wc, nappali-étkező / kandalló vagy cserépkályha csatlakozási lehetőséggel / konyha / beépített első osztályú bútorzattal, gépekkel / és egy kamra helyiség is melyben a gáz-cirkó készülék is megtalálható. A hálóhelyiségek laminát parkettásak, egyéb helyiségek padlólapozva. Központ radiátoros gázfűtés, csatorna, víz, villany, kút.
A ház könnyűszerkezetes, tetőtere beépíthető / közművek fent /.
A ház új nem laktak még benne. Kis ráfordítást még igényel / lábazat pucolás, festés, terasz burkolás, korlát készítés.
Azonnal költözhető, tehermentes.
Alkalmi áron kínálja a tulajdonos, jelenleg: 26.8 millio Ft.

4.9.

Őrségben Bajánsenyén szomszédok nélküli 7046 nm-es területen 60 nm-es 4 helyiségből álló komfort nélküli ház 100 nm-es gazdasági épülettel eladó. Víz és villany van. Gáz és csatorna a telekhatáron. 

Ár: 4.9 millió Ft.

5.312.

Őrség központjában Őriszentpéteren, szép panorámás 1800 nm-es telken álló családi ház eladó.
Az épület kétszintes 70-es években épült tégla falazatú /38 cm vastag/. Vasbeton födémekkel, pala tetőzettel.
SZÁRAZ, stabil, jól megépített lakóingatlan. Fűtése központi radiátoros, fatüzelésű kazánról megoldott. A meleg vizet bojler szolgáltatja. Gáz az udvarban. 
Közművek: víz, villany, csatorna, /gáz/. Az épület alapterülete 114 nm, lakott terület 185 nm. 
Jelenlegi beosztás szerint földszinten hall, konyha, kamra, wc, szén-fatároló, kazánház, garázs, emeleten 3 szoba, közlekedő, fürdőszoba, nagy loggia található. 
A ház egy festés után jelenlegi állapotában is lakható, azonban a mai igényeknek megfelelően korszerűsítésre is sor kerülhet.

Irányára: 15.9 millió Ft.

8.309.

Őrségben egy nagyon kedves kis közösségű faluban Őriszentpétertől 10 km-re eladó egy bűbájos álomházikó egy csodás panorámás álombirtokkal.
A terület 7000 nm-es egy része bekerített, parkosított kert másik része legelő-kaszáló. A ház 100 nm-es konyha-étkező-nappali, 2 szoba, fürdőszoba, előszoba helyiségekből áll valamint egy varázslatos  télikerttel is rendelkezik. Két bejáraton át is megközelíthető a belsőtér. A házhoz kapcsolódik egy kazánház, melyben egy vegyes tüzelésű kazán szolgáltatja a központi radiátoros fűtést, valamint egy garázs-fatároló. A meleg vizet jelenleg villanybojler adja.
A telken belül helyet kapott egy kisebb faház is mely igény szerint felújítható és hasznosítható, de jelenleg is funkcionál /kamra-műhely-tároló/.
A ház felújított, azonnal költözhető és berendezéssel kívánja a tulajdonos értékesíteni.
Gazdálkodásra, csendes-nyugodt helyre vágyóknak abszolút ideális választás.

Ára most igen kedvező: 24.9 millió forint.

 

9.26.

Őrségben 4 lakásos társasház egyben vagy esetleg lakásonként eladó. Falusi vendéglátásra, irodák kialakítására alkalmas ingatlan.

Áresés! 15 millió Ft.

10.295.

Őriszentpéter közelében lévő, kiváló közbiztonságú faluban, főúttól és buszfordulótól 120 méterre, gyönyörű fekvésű 2.4 hektáros, 10%-ban beépíthető belterületi építési telek eladó. A területet egyik irányból örök panorámával 17 hektárnyi rét, majd erdő határolja, a falu irányában pedig fák és bokrok ölelése teszi természetközelivé és meghitté. A telekre víz, villany (ipari áram), csatorna és ADSL kábel be van vezetve, emellett a főútról gáz felhozható. A telken jelenleg egy közel 40 m2-es igen jó állapotban lévő, teljesen berendezett angol mobilház áll, ami igény szerint megvehető és esetleges építkezést követően szakkereskedőnél könnyen pénzzé tehető.

Ára: 14.9 millió Ft.

11.36.

Őrségben, Vend-vidéken eladó egy 13.283 m2 nagyságú belterület.
Ausztria 1O km-re. Víz és villany a telekhatáron.
Közelben horgász és fürdőtó.

Ára: 9.95O.OOO Ft.

12.303.

Szalafő egyik legrégebben működő vendégház, lakóház komplexuma eladósorba került. Egy igazi gyöngyszem 3 kiadható vagy lakható épülettel. 
Gazdaház /sárga kódisos főépület/1936-ban épült 90 nm-es alápincézett épület melynek fűtéséről 3 cserépkályha és 2 hőszivattyú gondoskodik.
Boronaház 1999-ben épült 65 nm-es  2 db apartman található benne, fűtése cserépkályhák és napkollektor útján történik. 
Fészek lakrész tetőtér beépítéssel + konyha + nagy étkező. 1936-ban épült 65 nm-es + tetőtéri hely. Fűtése szemeskályha, 2 db vaskályha, hőszivattyú 1 db.
Minden házban van riasztó, tv, konyha gépesítve, bútorzat.
A gyönyörű telek mely turisztikailag igen kedvező helyen fekszik 3910 nm-es szépen gondozott, különböző kerti felépítményekkel gazdagított. Az ingatlan együttes akár vendégkörrel foglalásokkal együtt szezon közben is átadó. Képek bővebben: www.boronahaz.hu

Az ingatlan céges tulajdon. Irányár: 48.9 millió forint mely összegért lakhatást és megélhetési lehetőséget is kaphat a vevő.

14. 304.

Őrségben Szalafőn egyedülálló fekvésű és panorámájú csendes, nyugodt környezetben egy belterületi birtok 8000 nm-en eladó. Az ingatlan akár gazdálkodásra vagy állattartásra is alkalmas, a terület bővíthető még a szomszédos 8000 nm-rel /ez akár külön is beépíthető/ mely külön adásvétel tárgyát képezi külön összeg ellenében. 
A magas minőségben megépített családi ház 150 nm tetőtér beépítéses 3 szoba, konyha, étkező, nappali, 2 fürdőszoba. Az épület hőszigetelt falszerkezete kívül kisméretű tégla, 10 cm kőzetgyapot, belül 30 cm tégla. Aljzat 10 cm hőszigetelésű, tetőtér is hőszigetelt. 42 nm-es kétállásos garázs, fatároló is található még a telken. Gondozott konyhakert, gyümölcsfák, erdővel övezett rész.
Víz, villany /380 Volt is/ csatorna, központi fűtés.
Az ingatlan összességében rendkívül karbantartott, gondozott, csodás beállt kerttel rendelkezik.

Ára: 42.9 millió forint

15.42.

Őriszentpéterhez közeli kis faluban 3200 m2 területen 120 m2 nagyságú 10 éve épült, igényesen kialakított lakóház és 60 m2 nagyságú vendégház eladó. Mindkét épületben víz, villany, csatorna. Telekhatáron gáz, garázs, parkosított kert, panoráma.

Ára: 38 millió Ft.

16.45.

Szentgotthárd közelében 3000 m2 nagyságú parkosított területen lakóház, vendégház és gazdasági épület igényesen felújított állapotban eladó. Víz és villany.

Ára: 28 millió Ft.

18.246.

Őriszentpéter egyik legszebb szerén beépíthető 7000 nm-es valamint 8000 nm-es területek eladók. Irányár: 1200.-Ft/nm. Aszfaltút, összes közmű telkek előtt.

21.63.

Kisrákoson gyönyörű környezetben, kis utcában, utolsó, beerdősödött építési telek eladó.
Telek mérete: 4400 nm. Közművek 50 méteren belül. A telek aljában patak fut végig, csendes, nyugodt környezet. Esetleg bővíthető további területtel.

Ár: 2.9 millió Ft.


22.64.

Őrségi kis faluban, egyedülálló környezetben, 4986 m2 nagyságú építési telek eladó. Víz és villany. Jogerős építési engedély.

Ára: 6,5 millió Ft.

23.296.

Őriszentpéter közelében 705 nm területen 80 nm lakóház saroktelken, amit 1879-ben kezdtek építeni és az 1900-as években bővítették.
Több részletben újították fel, megtörtént a nyílászáró csere, gáz bevezetėse, központi fűtés készítése, csatornázás, utólagos szigetelés.
Az egész ház aljzata, és a falak is alá vannak szigetelve.
Egyedi fa nyílászárók készültek, a tornácot is beüvegeztették.
Fűtő-sütő, két szoba közti, szemes kályha is készült, ami a lakórészt fával kifűti.
+ Gáz cirkó kombi  is szolgálhat fűtésre, és az adja a meleg vizet fürdéshez, mosogatáshoz.
Fa födém, két szobában új hajópadló, a nappaliban és az egyéb helyiségekben járólap.
Fürdőszoba zuhanyzóval, külön WC.
Udvarról nyíló két apartman, fafödémmel, hajópadlóval, fürdővel, konyha sarokkal,  18-18 nm.
Kb. 20 nm kocsiszín, 16 nm disznóól, felújítandó.
20 nm műhely, 60 nm magtár, ami garázsként, fatárolóként funkcionál, elkezdett felújítással.

Ár: 14.9 millió Ft.

24.313.

Veleméren csendes nyugodt részen patakig lefutó 5900 nm-es építési telek eladó. Közművek az utcában /víz, villany, gáz/

Ár: 3.8 millió Ft

 

 

25.68.

1991-ben épült ház az Őrségben 316 m2 hasznos alapterülettel, tetőtér beépítési lehetőséggel eladó céggel együtt. Hasznosítási lehetőség: Irodaház, panzió, stb. Terület 2349 m2. Igény esetén szomszédos területtel bővíthető.

Ára: 33 millió Ft+Áfa

26.282.

Őriszentpétertől 3 km-re, Ispánkon eladó egy Makovecz Imre által 2006-ban tervezett és kivitelezett ház, melynek az alapterülete 227 m2 a hozzá tartozó telek 4768 m2 amely patakkal határolt, gyümölcsfákkal tarkított.
Az épület emeletes, felső szintjén található a dolgozószoba a hálószoba és a vendégszoba. Két fürdőszoba. Egy a háló egy pedig a vendégszobához.
Az alsó szinten a konyha, melyben beépítve egy indukciós, kerámia, villany és fafűtéses tűzhely küllemében a régi sparheltre emlékeztet. Szükség esetén elbontható.
A ház konyhai oldalán kiépített konyhakert található, vele szemben garázs, és gazdasági épületek. Ezekben található a kazán, mely a ház padlófűtéséért és cirkórendszeréért felelős.

Ára 38.9 M Ft

28.269.

Az Örségi Nemzeti Park területén, Apátistvánfalván eladó egy 2 hektáros, 2 helyrajzi számon szereplő rét besorolású házas ingatlan.
A ház gazdasági épület része téglából készült jelenleg stabil, a lakóépület része vert fallal épített, egyik sarkán megsüllyedve, vagy szakértelmet igénylő felújítást igényel, vagy bontandó. Helyette új házat lehet építeni.
Víz, villany, telefon van. Az ingatlan felső részén kis fenyves található. A völgy felé a környék legszebb panorámája tárul elénk.
Csendes természeti környezet, ezen a részen összesen 3 ház van.

Irányár: 11.9 M Ft

29.310.

Őrségben eladó két szobás családi ház, a hozzátartozó 6717 m2 területtel.
A lakóház gázzal (konvektorok) vagy választás szerint a megépített cserépkályhákkal fűthető.
Bekötött közművek: ivóvíz, villany, gáz, telefon, szennyvíz, TV.
Az épülethez tartozik több nagy gazdasági épület, cca 400 m2.
A telek nagyon szép, termő gyümölcsfákkal beültetett.


Irányár: 14 millió forint.

 

30.250.

Őriszentpéteren, zsákutcában az utolsó panorámás 3700 nm-es parkosított telken, családi ház eladó. A ház 120 nm-es 1999-ben épült könnyűszerkezetes épület, 2 bejárattal rendelkezik ez által akár 2 család vagy vendégek részére is alkalmas lehet. 3 szoba, 3 félszoba, 2 fürdőszoba, wc-vel, gardrób, kazánház előszoba, konyha, kamra található a házban, valamint alatta egy 14 nm-es pince fekszik. A fűtést gáz központi-, valamint cserépkályha /adott a lehetőség vegyes tüzelésű kazánhoz is/ szolgáltatja. A nappali-konyha-étkező rész klímázott. A panorámás hangulatos kertben egy szaletli, fatároló és egy kocsibeálló kapott helyet.

Alkalmi áron családi okok miatt 25 M Ft-ért kínáljuk.

Ajánlataink > 1.-30., > 31.-60., > 61.-90. > 91.-120.

Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!