Őrségingatlan

Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Tisztelt honlap látogató!

Köszöntjük az Őrség első ingatlanközvetítő irodájának az 1999 óta működő Őrségingatlan honlapján!

Ha Ön eladni vagy vásárolni szeretne ingatlant ezen a csodálatos vidéken, az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, forduljon hozzánk bizalommal. Ajánlataink természeti környezetben, műemlék jellegű házak, boronaházak, estetleg sindős kodisállásos házak. Ha csak érdeklődne, ez esetben is keressen meg minket egy jó beszélgetésre. Szívesen adunk felvilágosítást és megmutatjuk az ingatlanokat!

Szeretettel várjuk önöket!

Ajánlataink

Kiemelt ajánlat

K.356.

Szalafő egyik legszebb, autentikus kódisállásos háza eladósorba került!!!

Igazi kuriózum, érték, mivel védett ingatlan (jelenleg lehetséges pályázati forrás a felújítására). Csipkerózsika álmából várja, hogy méltó, gondos gazdája felébressze.

A telek 1580 nm-es egyedi panorámával rendelkezik. Szomszédmentes. Szőlőlugas, gyümölcsfák teszik hangulatossá a ház környezetét mely az 1910-es években épült, autentikus, kódisos, őrségi ház ritka sindős tetővel.

Az épület jelenlegi állapotát nem tükrözik a képek!!!, teljes körű felújítást igényel!!! Az ingatlan nem lakott kb. 4-5 éve. Ez sajnos nyomot hagyott rajta, de a felújítás után ismét régi, ha nem szebb életét élheti e csodás épület. A házban a tipikus osztat szerint: A kódisállásról belépve egy előtérbe jutunk, szembe a konyha, az előtér jobb és bal végében egy-egy szoba található. Baloldalt kapott helyett a szoba mellett egy fürdőszoba is WC-vel. A ház részben alápincézett. A területen helyezkedik el még egy csodás melléképület is, mely szintén felújításra szorul.

Közművek: víz és villany a házban. A fűtést egyedi cserépkályhák szolgáltattják. Meleg víz bojlerről.

Az ingatlan ára 45 millió forint. Az ár minimálisan alkuképes.

.............................

70.359.- Eladva

Őrség központjában Őriszentpéteren eldugott részen, mégis közel mindenhez panorámás ingatlan eladósorba került. Az épület felújítandó, de nem lakhatatlan jelenleg sem.

A ház az 50-es években épült, masszív tégla falazatú alápincézett "kádárkocka" épület. Tetőfedése pala. A tetőszerkezete jó állapotú, falazata szintén megfelelő. SZÁRAZ!!! A házban található egy nagy előtér, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, padlásfeljáró. Alapterülete 80 nm. Két szobája alatt pince helyezkedik el szuterén ablakokkal. Fűtése központi radiátoros, fatüzeléses kazánról, mely a pincében kapott helyet. Közművek: víz, villany, csatorna.

A telek több részből áll, összesen 8000 nm. Ebben benne foglaltatik két külterületi rét is mely a ház mellett van közvetlenül. A házhoz tartozó területen található még egy melléképület is.

Irányár: 26 millió Ft.

.................................

Kiemelt ajánlat - Eladva

K.358.

Vend-vidéken Kétvölgy határában csendes erdei környezetben várja új gazdáját egy páratlan ingatlan együttes.

A bekerített terület 8350 nm-es külterületi minősítéssel rendelkező gyönyörű erdőre panorámás birtok. Az árban benne foglaltatik az ehhez kapcsolódó szomszédos 6200 nm-es erdő is, azaz összesen 1.5 ha-os az ingatlan.

A főépület 115 nm-es egyszintes tégla-vályog ház mely 11 éve lett átépítve és igényesen, teljes körűen felújítva. Helyiségei: előszoba, konyha, étkező, dolgozószoba, nappali, hálószoba, vendégszoba, két fürdőszoba.

A birtokon helyet kapott még egy kis kerti ház mely 28 nm-es, egy új pajta kb. 28 nm-es, egy fedett faszerkezetű gépkocsibeálló fatárolóval, valamint a domboldalban egy kb. 12 nm-es kiváló pince. A kerti locsolást egy 30 m mély régi ásott kút segíti, kiváló vízzel.

Közművek: biológiai szennyvíztisztító, 5000 literes esővízgyűjtő tartály, 5.5 kw-os napelemes rendszer, napkollektor 300 literes meleg víz tartállyal. Fával üzemelő központi fűtés / vízpatkós szemeskályha / plusz elektromos kisegítő fűtés. Kerti tó.

Az ingatlan páratlan a maga nemében, szomszédmentes, elvonulásra alkalmas. Semmilyen szennyező, káros tevékenység nincsen a környezetében.

Teljes bútorzattal eladó fix 120.000.000 Ft-os áron mely ár 3 hónapig érvényes.

Mivel külterület ezért kifüggesztés köteles, amely eljárás ideje kb. 4 hónap.

.................................

52.341.

Őrség szívében a legkeresettebb faluban, Szalafőn, turisztikailag is vonzó helyen, eladó egy 9300 nm-es, kicsi erdővel rendelkező, patakig lefutó terület. Lakóházzal beépíthető. Víz, villany, közmű a telek előtt. Mellette található a szalafői Népmese park, amely vonzó turisztikai látványosság a nyár folyamán.

Irányár: 2500 Ft./nm

68.209.

Körmenden eladó egy 8O éve épült, részben felújított szálloda. Az ingatlanhoz tartozó terület 538 m2.
21 szoba és 6O ágy. Összes alapterület 524 m2. Szobák: 1 ágyas 2 db, 2 ágyas 5 db, 3 ágyas 9 db, 4 ágyas 5 db. Recepció, étkezőhelység, konyha. Központi fűtés, gáz, cserépkályha. Ausztria 2O km.

Ára: 85 millió Ft.

69.355. - Eladva

Nemesnépen, Őrségben eladósorba került egy felújított, több lehetőséget, illetve akár megélhetést is magában rejtő ingatlan együttes.

Az ingatlan két utcáról megközelíthető, szépen gondozott parkosított 1600 nm-es telken fekszik. A telken található egy lakóház és egy melléképület. A lakóház 100 nm-es alsó szinten a következő helyiségek vannak: előszoba, kamra, Wc, nappali-konyha-étkező, 3 szoba, fürdőszoba-WC, valamint egy beépített szigetelt télikert. A tetőtérben teljesen külön kívülről megközelíthető bejárattal egy apartman található kis mellékhelyiséggel, gardróbbal.

A melléképületben /60 nm/ nyári konyha, műhely, kamra, a medencéhez tartozó vizesblokk is kapott helyett. Kiskert, kisfólia, gyerekjátszóház... Az ingatlanhoz tartozik még egy újonnan elkészült fedett medence is. Az utca túloldalán külön hrsz.-on hatalmas többállásos garázs van, mely bármilyen más célra is hasznosítható. A tulajdonos TELJES!!! berendezéssel kínálja az ingatlant ami azt jelenti, hogy semmit nem szándékozik a személyes holmiján kívül elvinni. A műhely teljes szerszámozottsággal, a kamra teljes felszereléssel, tartalommal… ebbe az ingatlanba az új tulajdonosnak kizárólag a ruháit kell hoznia:-)

Közművek: vezetékes víz, fúrt kút, villany 3 fázis, gáz központi fűtés, egyéni szennyvíztisztító rendszer. A ház karbantartott, igényes gazdától eladó.

Azonnal költözhető.

Irányára: 120.000 euró, illetve az ennek megfelelő forint összege.

70.360.

Kondorfa, Hegy részben, eladósorba került egy ritka, autentikus kódisos kis házikó. Az ingatlan 1100 nm területű zsákutcában lévő, erdővel körbevett telken fekszik. A csend és nyugalom biztosított. Felújítandó épület, villany és víz közművel rendelkezik.

Irányár 7,9 millió Ft.

71.361.

Pici 20 fős településen Őrség és Hetés határában eladó egy 4300 nm-es ősfás szép építési telek, víz és gáz közművel. Villany a telek előtt. Széles sávú optikai kábeles net van a faluban, a szennyvíz egyedileg megoldható. 25%-os szabadon álló beépítettséggel. Aki csendet, nyugalmat kedveli, vagy gazdálkodna háztáji léptékekben, annak tökéletes választás. A falu fejlődőfélben van.

Ára 6.5 millió Ft.

72.362. - Eladva

Nemesnépen befejezés előtt álló karizmatikus, tornácos, teraszos 50 nm-es házikó, melyben keveredik a régi és az új kor világa, eladósorba kerül. A telek 1200 nm, faluszéli saroktelek hatalmas kőrissel a közepén. Ugyan szomszédok vannak, de nem állandó helyben lakók, és a házaik is kellő távolságban találhatóak. A csend és nyugalom biztosított, napi maximum 2-3 autó vagy kevesebb halad el mellette. A kis épület teljesen újjászületett az alapoktól kezdve. A felújítás folyamata képekkel nyomon követhető. Tökéletes szigetelés mind az aljzatban, mind a falakban, mind a tetősíkban. Közművek: víz, villany, egyedi szennyvíztartály. Lakóháznak, befektetésnek, kiadásra tökéletes választás. Internet elérhető.

Irányára 25.9 millió Ft.

73.363.

Őrségben Magyarszombatfa, Gödörházán eladó sorba került egy felújítandó, sok lehetőséget kínáló ingatlan. A telek 2700 nm-es patakig lenyúló lankás terület, akár gazdálkodásra is alkalmas résszel. Szellős, közvetlen szorosan illeszkedő szomszéd nincsen, és zsákutca. A ház 105 nm-es masszív tégla épület / száraz /, átlagosan jó tetőszerkezettel. 2 szoba-konyha-kamra-előtér osztattal. Ehhez kapcsolódik közvetlenül egy szintén tégla falazatú 3 helyiséges melléképület, mely felújítás után akár vendégházként is hasznosulhat. Nagyobb család esetén lakótérként kapcsolható a főépülethez. Tetőszerkezete javításra szorul. Egy kellemes veranda rész fut végig ezen rész előtt. Közművek: víz, villany, gáz, csatorna, melyek közül a vízóra leszerelésre került, valamint a villany is kikötésre került. Gáz és csatorna az utcában elérhető.

Irányár: 15.9 millió Ft.

.......................................

 
Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!