Őrségingatlan
Az Őrségi Nemzeti Park területén és a Vendvidéken, természeti környezetben, műemlék jellegű házak.

Őrségingatlan.hu > Bemutatkozás

Tisztelt honlap látogató!

Szeretettel köszöntjük az Őrség első ingatlanközvetítő irodájának az 1999 óta működő Őrségingatlan honlapján!

Ha Ön eladni vagy vásárolni szeretne ingatlant ezen a csodálatos vidéken, forduljon hozzánk bizalommal és ha „csak” érdeklődő, akkor is keressen meg minket egy jó beszélgetésre.

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk Önnek!

1999-ben Őriszentpéteren megnyitottuk irodánkat és elkezdtük ingatlanközvetítési és értékbecslési munkánkat.  

 

Ez alatt a több mint 20 év alatt tevékenységünkkel elnyertük megbízóink bizalmát és azokét, akik ingatlanvásárlási vagy érdeklődési szándékkal kerestek meg bennünket.

Az Őrségingatlan kizárólag az Őrségi Nemzeti Park és annak vonzáskörzetében található ingatlanokkal foglalkozik.

Irodánk sikeres működésének „titka” a korrekt, hatékony és szakszerű munka, a kiváló, évek alatt kialakult, bizalomra épülő kapcsolat a partnereinkkel legyen az eladó, bérbeadó, vevő, érdeklődő, önkormányzat, szakhatóságok vagy környékbeli vállalkozások.

Házas ingatlanok, építési területek, szántók, gyepek, erdők valamint turisztikai fejlesztésre alkalmas projektek találhatóak kínálatunkban.

Cégünk az ingatlanértékesítés mellett foglakozik ahhoz kapcsolatos szolgáltatásokkal, tanácsadással is.

Földmérési munkák megrendelése, korrekt, referenciákkal rendelkező helyben élő építési vállalkozások ajánlása –legyen szó új ház építéséről vagy régi felújításáról–.

A megrendelő képviselete annak távollétében. Közművek, víz, villany, gáz, csatorna bevezetése, szolgáltatókkal való letárgyalása, megbízással és meghatalmazással.

Különös gondot fordítunk arra, hogy a kínálatunkban megtalálható ingatlanok jogilag rendezettek legyenek. Telkek esetén a szakhatóságokkal leegyeztetjük azok beépíthetőségét, bemutatjuk az adott település érvényes rendezési tervét és igény esetén a szakhatóságokhoz személyesen elkísérjük ügyfeleinket.

Rendelkezünk megbízható ügyvédi háttérrel, külföldi állampolgár esetén a szerződéskötéshez biztosítjuk a hivatalos fordításokat is.

Építési igazságügyi szakértés, értékbecslés.

Várjuk Önöket szeretettel!

 

 
Őrségingatlan
Az első őrségi ingatlanközvetítő!
Anno 1999
Minden jog fenntartva!